Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1055
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yoga Tablet 2 serisine yeni bir üye daha katıldı
E
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





Yoga Tablet 2 serisine yeni bir üye daha katıldı





 

Lenovo'nun geçen ay başında duyurusunu yaptığı Windows ve Android işletim sistemli tablet modelleri barındıran Yoga Tablet 2 serisine bu hafta itibariyle yeni bir model daha eklendiği açıklandı.




13 inçlik bu yeni model bu kez sadece Windows 8.1 işletim sistemi ile birlikte geliyor. 13.3 inçlik IPS ekranında 2560x1600 piksel çözünürlük sunan yeni model muhtemelen Bay Trail tabanlı ve 1.86GHz hıza kadar çıkabilen 4 çekirdekli Intel Atom Z3745 yongasetinden gücünü alıyor. Yongasetinde 600MHz saat hızında çalışan Intel HD grafik birimi yer alıyor. 




Modelde iki adet 1.5W JBL hoparlör, bir adet 5W subwoofer, Wolfson Master Hi-Fi ses yongası ile mini bir ev sinema sistemi konsepti sağlanmış. Cihazın bataryası 15 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kutu içerisinde Bluetooth özellikli kablosuz bir klavye de mevcut. 




Lenovo model ile ilgili daha fazla bilgi vermezken diğer modellere baktığımızda 4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 9000mAh gücünde batarya şeklinde özelliklerinin olması ihtimali yüksek. 13 inçlik Yoga Tablet 2 modeli bu ay içerisinde 700$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

 

 



Kaynak:http://news.lenovo.com/article_display.cfm?article_id=1857

 Haberi Portalda Gör

1
9 yıl
Yarbay

Lanet atoma 2k koyan üreticiler nedense i5lere fullhd koyamıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

Ses konusunda iddialı olmuş,bekliyoruz




K
9 yıl
Yarbay

Aklın yolu bir. Atom ve ve 2K ekran müşteriyi enayi sanmaktır.




S
9 yıl
Er

700 dolar nedır be



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Yarbay

atom 2k her ne kadar samasungun tabletlerinden hızlı çalışacak ta olsa bence core m ile getirilmeliydi windows tablet kullananların alıştığı o hız bunda tecrube edilemeyecektir.



J
9 yıl
Yüzbaşı

Selam bu tabletler aldım. 13.3 inç win 8.1 olan modelinden. Batarya ve hız fena değil. Ama 64 bit windown a yukseltilemiyor. Düşünen varsa verebilirim.
Merak edenler makina hakkında bili alabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Yoga Tablet 2 Windows gelmedi bu hiç gelmez herhalde :)
Yoga Tablet 2 Windows versiyonun ülkemize gelme ihtimali var mı acaba ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.