Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
308
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Yılın beklenen oyunu Dying Light 2'den heyecanlandıran bir fragman geldi
Ö
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yılın beklenen oyunu Dying Light 2'den heyecanlandıran bir fragman geldi



Yayıncılığını Techland Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Techland'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Dying Light serisinin ikinci oyunu Dying Light 2'den yeni bir video yayınlandı.



Ayrıca Bkz.Microsoft'tan Sony'nin tam tersi hamle: Tüm Xbox One konsollarının üretimi durduruldu



Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC çıkış yapacak. Dying Light 2'nin Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacağını hatırlatalım. Bahsi geçen oynanış videosunu ve son geliştirici günlüğü videosunu aşağıda bulabilirsiniz.



Dying Light 2 Oynanış Fragmanı





DEVASA BİR AÇIK DÜNYA



Karanlık yeni bir çağın içinde kaybolan bir şehrin akışına katıl. Çeşitli seviyeleri ve mekânları keşfederken farklı yolları ve gizli geçitleri açığa çıkar.



YARATICI VE VAHŞİ DÖVÜŞLER



En vahşi karşılaşmalarda bile ağır basmak için parkur becerilerinden faydalan. Pratik zekân, tuzaklar ve yaratıcı silahlar en yakın arkadaşların olacak.



GECE - GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ



Marazlıların saklandığı karanlık yerlere girmek için geceyi bekle. Güneş ışığı onları uzak tutuyor ancak Güneş batar batmaz yaratıklar ava çıkıp inlerini keşfetmeye açık bırakıyor.



SEÇİMLER VE SONUÇLAR



Eylemlerinle Şehir'in kaderini şekillendir ve değişimini gözlemle. Büyüyen bir kargaşa içinde seçim yaparak güç dengelerini belirle ve kendi deneyimini oluştur.



2-4 OYUNCULU OYNANIŞ



En fazla dört kişiyle işbirliğine dayalı şekilde oyna. Kendi oyununu kur veya diğer oyunculara katıl ve verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına bak.






Kaynak:https://www.gematsu.com/2022/01/dying-light-2-stay-human-the-reason-gameplay-trailer-more

 Haberi Portalda Gör

F
2 yıl
Onbaşı

Çok iyi yapmışlar, bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrexVoid -- 14 Ocak 2022; 15:09:15 >


K
2 yıl
Er

Sabırsızlıkla bekliyorum.




W
2 yıl
Teğmen

Güzel oyuna benziyor



D
2 yıl
Yarbay

Yüzde 50 indirime girmesini bekleyeceğiz ve lowda oynayacağız ama bekliyorum yine. Bakalım nasıl bir şey olacak. Çıkmadan bilemeyiz.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.