Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ygs İçin Çalışma Önerisi YARDIM
E
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle merhabalar,

Uzun süredir okul yüzü görmemiş ders kitabı açmamış biri olarak sizden çalışma konusunda yardım istiyorum çalışmaya nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.PMYO için hazırlanıyorum ve sadece sözelden yapmayı planlıyorum sınavda sayısal olarak çok iyi bir durumda değilim.

Özetle çalıştığım için eve yorgun bir şekilde geliyorum tahmini 7.30 civarı evde oluyorum yemek yiyorum spora gidiyorum kafa olarak çok dolu olduğum için odaklanamıyorum çalıştığım şeylere son 1 aydır konu anlatımlı kitaplar ile internet üstünden videolar ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat çok karışıyor bu şekilde bana en temiz şekilde nasıl çalışmam gerektiği hakkında bir kaç fikir verebilir misiniz siz nasıl çalışıyorsunuz nasıl hazırlanıyorsunuz? dediğim gibi sadece sözel kısımdan yapacağım sınavda ve yapabildiğim en yüksek puanı yapmak istiyorum eğer bu konuya bakan arkadaşlarımda internet üstünden videolu online test şeklinde kaynaklar var ise veya iyi bir kitap biliyorsanız paylaşıp plan programınızı da benimle paylaş mısınız ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.