Valla normalde yerli dizi asla izlemem ama bu dizi bir sardı beni. Kadro çok geniş ve gerçekten sağlam ama bilemiyorum bizden güzel dizi pek çıkmıyor. Asıl konu uy**turucu ile savaş. Biraz istihbarat falan işin içinde ondan dolayı kurtlar vadisi benzetmesi varolabilir. Ancak ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bunu zaman gösterecek.
Bende izlemem. Yapamıyorlar genelde. Yaptımı tam yapıyorlar. İşlenecek konu kalmadı artık. Mecburen ilgi çeken şeylere yöneliyorlar. Bozo karakteri haydar aliyi yeraltı ile tanıştıracam dedi. O zaman dizi rengini belli eder
tüm bölümleri oturup izlemedim youtubeden kısa videolara baka baka takip ediyorum onu söyleyeyim. aşk işlerini bırakın. karakterler tutarlı olsun özellikle bozo karakteri. bu karakter akıllı zeki diyorsunuz oxford mezunu diyorsunuz ama adam kurşun döktürüyor. bunlar mardin kökenli adetleri örfleri böyle diye işin içinden çıkacaksan örf adet bilen adam karısının kız kardeşinin dekolte ile gezmesine izin vermez. son bölümde haydar aliye neden karımın üstüne atladın diye afra tafra yapıyor lan bu kadar kıskanan adam karıyı o şekilde giydirir mi.
bir saçma şey bunlara sıktıran adam mekanın önünde arabada oturmuş izliyorlar la vurduran adamın ne işi olur oralarda. bozoda orada adamlara sıktı öldürdü polis geldi bakalım nasıl birşey olacak. ulan gerçi asıl saçmalık bozonun bu olaya sinirlenmesi. haydarla karın yanyanalar zaten erkek adam kurşun sıkıldığında tabi ki kadının önüne atar kendisini.
volkan diye bir karakter geldi adama kasap diyorlar valla yalan olmasın en son bozo volkanın çöktüğü arabanın parasını veriyordu galiba. yüz milyonların milyarların uçuştuğu alemde bu karakter bir tane g kasa mercünün parasını kendisi veremiyorsa yada hatır,itibar ne bileyim korku salarak alamıyorsa bu karakter ölü doğmuştur. kurtlar vadisi mematinin galeri sahnesini izleyin farkı görün.
yeraltı dedikleri mevzuya daha gelemedik onun için orayı pas geçiyorum.
güçlü bir düşman yok. azizeden pek birşey çıkmaz çıksada şuan hiç potansiyel göstermiyor. iyi bir aktörün diziye düşman olarak dahil olup çatır çatır bozolardan adam harcaması lazım.
uraz zaten diziyi sırtlıyor şuan. senin elinde emir benderlioğlu var. adam kafası kırık arıza psikopat rolleri çok iyi oynuyor. börüyü izlemiş olanlar anlar. siz gitmişsiniz adama biraz komik biraz cimri bir mafya yancısı rolü vermişsiniz.
valla böyle giderse eşref rüya sizi yer oğlum. çağatay gerçeği var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >