Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1862
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Yenilenen Fiat Ducato Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
S
2 yıl
Yarbay

dışında yenilik olmamış. iç tasarımı değişmiş sadece. zaten önden çeker bir araç yüke çok gelmez. minibüs versiyonunu kullanıyorum. yağmurlu havalarda rampada çektirdiği sıkıntılardan bıktım. tek avantajı var. az yakıyor. yoksa alınıp binilecek araç değil.



S
2 yıl
Yarbay

hocam onda farlar ayarsız olduğu için gözünüzü alıyor. ben 2014 kullanıyordum önceden. farları ayarlatmıştım. hiç bir sürücünün gözünü almıyordu. ayarlatmadan önce öndekiler el kol yapıyordu sürekli. sonra ayarlatınca el kol yapan kalmamıştı. şimdi 2015 kullanıyorum. onu da ayarlattım. kimse el kol yapmıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @lazloo
G
2 yıl
Yarbay

YT'da ismail usta diye bir Kanal var. Adam agirlikli olarak ticari araclar ile ilgileniyor ve 2015 sonrasi üretilen transitleri tavsiye etmiyor , Italyan/ Fransiz menseilli üretimlerin bitmek bilmeyen kronik ve pahali sorunlarini devamli paylasimlarinda bildiriyor. Sprinter/ Crafter ve Hyundai H350 nispeten daha sorunsuz.
Bir diger Alternatif ise yerli üretim rus menseilli Gazelleler , fiyati ucuz ama servis ve yedek parca konusunda problem olabilir.

Konuya geri dönecek olursak Fiat grubuna ait Ducato yillardir bilinen ve Avrupa geneli tutulan bir ticari





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 6 Aralık 2021; 10:32:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

Ben 2015'de full paketli ducato aldım. 6 seneyi geçti, sorunsuz kullanıyorum. O tarihte piyasadaki en dolu araç Ducato idi. Hem çok tasarruf sağladım, hem de donanım ile çok rahat ettim. Şu an yine en dolusu Ducato, helal olsun.




P
2 yıl
Yarbay

Forza horizon da bile millet fiyatı arttırdı.




S
2 yıl
Yarbay

Yerli uretim Ford varken ducato tarzi ticarilere hic gerek yok ithal oldugundan kafadan %20 pahali satiyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TruckTörMinator
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.