Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
11598
Tıklama
1
Öne Çıkarma
YENİ TÜR MADENCİLİK:CRYPTO TAB ( OTURDUĞUN YERDEN HİÇBİRŞEY YAPMADAN PARA KAZAN)
C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

CryptoTab nedir? İnternet tarayıcıları aracılığıyla madencilik yapmak tartışmalı bir uygulama olsa da, bazı şirketler bunu meşru bir iş haline getirmeye çalışıyor. CryptoTab bu şirketlerden biridir. Ancak, kullanıcıların bu konuda bazı endişeleri var.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Yeni Tür Madencilik: CryptoTab

Olumsuz bir gelişmeyi olumlu bir şeye dönüştürmeye çalışan şirketleri her zaman görmek güzel. CryptoTab, tarayıcı madenciliği endüstrisine olumlu bir etki getirmeye çalışıyor. Bu endüstrinin son zamanlarda aldığı tüm olumsuz şöhreti göz önüne alarak, bu gibi girişimler ortaya çıktığında insanların tereddüt etmesi normaldir.Ayrıca şüphecilik, belli nedenlerden dolayı kripto endüstrisinde iyi bir şeydir.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Projenin amacı, kullanıcıların Chrome tarayıcısında Bitcoin madenciliği yapmaya izin almaktır. Bu makul bir teklif gibi görünse de, herkes Bitcoin‘i normal bir CPU ile maden çıkışı sağlamayacağında hemfikir.Çoğu kullanıcı, en iyi ihtimalle BTC’nin kesirli tutarlarını kazanacaktır. Yani Satoshi’den bahsediyoruz, bu Bitcoin’in en küçük birimi, ondalıktan sekiz basamak anlamına geliyor.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

< Resime gitmek için tıklayın >


Buna rağmen, bunun her zaman değerli bir girişim olduğuna inanan insanlar da daima olacak. Tek yapmaları gereken, cihaz açıkken Chrome tarayıcısının bilgisayarlarında çalışmasına izin vermek. Bu insanlar bile, gerçekte böyle olmamasına rağmen, Bitcoin’i boş yere üretmişler gibi düşünebilirler. Çünkü öncelikle bilgisayarları daha fazla elektrik tüketecek. Bu ekstra maliyet, kullanıcıların bu hizmeti kullanarak kazanacakları Bitcoin miktarıyla dengelenmeyebilir.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

CryptoTab Nasıl Çalışıyor

Projenin iş modeli mükemmel bir şekilde meşru gözükse de, kullanıcıların aslında para kazanabilmeleri için başka insanları davet etmesi gerekecek gibi görünüyor. On seviyeli bir referans programıyla, çoğu insanın kazançlarının referans oldukları insanlardan geldiği anlaşılıyor. Bununla birlikte, kullanıcılar para harcamaya aktif olarak yatırım yapmazsa, diğer kişilerin kazançlarının küçük bir yüzdesi onlara ödenecek. Bu iş modelinde tartışılacak çok konu var.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Web sitesine göre, ekip şu an itibariyle kendi Bitcoin maden işletmesi yürütüyor. Daha fazla kişi Chrome eklentisini kullanmaya başladıkça, işlemin çok daha verimli hale geleceği ve kullanıcılara referans karşılığında daha fazla ücretlendirileceği söylenebilir.Nasıl yönetileceğini zaman gösterecek olmasına rağmen, kesinlikle ilgi çekici bir iş modelidir.Sonuçta, ortada çok fazla paranın dolaşacağı açık, çünkü yeni kullanıcılar zamanla bu servise kaydolmaya devam edebilir.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Web sitesinde sağlanan hesap makinesine dayanarak,Insanları davet etmezseniz,para kazanamazsınız. Bu doğru değil, ancak yine de biraz mantıklı yanı var. Aynı zamanda başkalarını da davet etmeden para kazanmanın hiçbir yolu olmadığı için bu eklentiyi kullanarak kimsenin neden Bitcoin kazamayacağını açıklaklanması lazım. Kullanımı pahalı olmadığından dolayı bu çok fazla bir sorun teşkil etmemeli.Bu gibi detaylar CryptoTab’ı daha cazip hale getirmiyor. Dikkat verebileceğimiz ilginç bir hizmet, ancak para kazanma konusunda şirketin birkaç şeyi daha açıklığa kavuşturmasına ihtiyaç var.

KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClixSense -- 26 Ekim 2018; 15:47:53 >

Q
5 yıl
Er

SÜPER YÖNTEM..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

+++++++++++ REP..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

+REP..



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

+++REP.



C
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

GÜNCEL..



D
4 yıl
Er

Cryptotab Browser çalışmaları dünya üzerinde 15 milyonu aşarak yeni bir nesil tarayıcı olmaya, kullanıcı olarak daha fazla ülkelere, yeni insanlara aşılamaya çalışılıyor.
Cryptotab Browser günlük internet ihtiyaçlarınızı karşılarken internet üzeirnden gizli bir crypto kazım yapan bir Bitcoin üreticisi oluyor.
Ciddi şekilde çalışarak çok ciddi para kazanan kişi ve gruplarla tanıştım.
Bende bu takımların içerisinde yer almaya başladım.
Sizlerde bu takımın içinde yer alıp, hızlıca kazanmak istiyorsanız.
Benim linkimden indirmeye başlayın, çalışan varsa beni ekleyin.
Size nasıl hızlı çalışacağınızı göstererek ciddi şekilde hızlanacağınızı belirteyim.

Referans Link ID:https://get.cryptobrowser.site/10406619

Facebook site:https://www.facebook.com/winnerthedayedemo/

Referans Grubu:https://www.facebook.com/groups/195492768257709/



C
4 yıl
Er

konu güncel mi çalıştırıp ödeme alan var mı ?



M
3 yıl
Er

tarayıcıyı yaklaşık 15 günden beri kullanıyorum. kullanım olarak fena değil. ufakta olsa kripto geliyor. Biri cep telefonumda diğeri bilgisayarda olmak üzere iki yerde kullanıyorum. şuana kadar aşağıda belirtilen kadar kazandım. çekme limitine ulaşınca sizleri bilgilendiririm. eğer sizde bu tarayıcıyı kullanayım bir deneyeyim derseniz https://get.cryptobrowser.site/16292566 ref linkini bırakıyorum.Umarım hep birlikte kazanırız.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munsal59 -- 26 Ekim 2020; 15:0:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Er

Referans Linkim: https://cryptotabbrowser.com/16796192

Tek başına olacak iş değil sonuçta gelirseniz hep birlikte kazanırız :)



G
3 yıl
Er

1 haftadadır kullanıyorum az da olsa kazanıyorum elektrik faturamda da bir artış olmadı. Ücretsiz ve hızlı çalışan bir chrome uyumlu tarayıcı. Denemek isterseniz
https://cryptotabbrowser.com/18399721 tıklayın ister bilgisayarınızdan ister mobil cihazlarınızdan para kazanmaya başlayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginim -- 24 Ocak 2021; 23:35:12 >

S
3 yıl
Onbaşı

Pi Coin daha mantıklı gibi. PC ile işiniz yok. Öyle işlemciyi veya ekran kartını kasıp size elektrik parasıda ödetmiyor.
Zaten bu cryptotab da kazanacağın btc faturaya gidiyor.

PiCoin de her gün mobilden girip bir defa tıklamanız kafi. Davet ettikçede daha çok kazanıyorsunuz.
Ne zaman borsaya girecek belli değil, ama size yansıyan bir elektirik faturası yok.
Denemek isteyenleri beklerim.

Davet kodum : muratyurdakul.

https://minepi.com/



G
3 yıl
Er

1 Haftadır kullanıyor ve arkadaşlarıma öneriyorum, kendinizin kullanması çok az kazandırıyor ama arkadaşlarınızın alt üye olmaları ile kazancınız artıyor. Hedefinizin 2-3 bin alt üye olması gerekiyor. Bunu yaapabilirseniz ayda 300-400 usd kazanabiliyorsunuz. Bana referans olan arkadaşım geçen ay 387 dolar kazandı 2300 alt üyesi var. Ona referans olan arkadaşının 41 bin alt üyesi var (isviçrede yaşıyor) onun da kazancı 42 bin dolar ve bu aylık ortalama kazanç. İstediğiniz zaman kullandığınız digital cüzdana transfer edebiliyorsunuz.
< Resime gitmek için tıklayın >
bu kendi panelimin 1 haftalık görüntüsü yani 35 cent kazandım.
alt üyem çoğalırsa eminim çok daha fazla kazanacağım.
Destek olmak isterseniz referans linkim :
https://get.cryptobrowser.site/19/18399721?s=wa&f=adb

kazanç hesaplamak isterseniz : https://cryptobrowser.site/tr/cryptotab/#calculate



L
3 yıl
Er

sağlam bir altyapı çalışmasıyla gelir elde etmek mümkün. Ama böyle işlere merakı olan arkadaşlara alternatif olarak Pİ NETWÖRK ü tavsiye ediyorum ilerde bitcoin ile aynı kulvarda yarışabilecek bir potansiyeli var. telefona indirip sadece 24 saatte bir uygulamayı açıp tek bir butona tıklamanız yetiyor ve uygulamayı açık bırakmanıza falan gerek yok. Geleceği çok parlak bir crypto para birimi aynı şekilde alt üye edindikçe kazım hızınız artıyor ve tamamen ücretsiz bir şekilde PİCOİN birikiminiz oluşuyor. ilgili arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum üyeliği ve kullanımı çok kolay ama davetiye kodu olmadan giriş yapılamıyor benim kodumu girerseniz sevinirim davetiye kodum büyük harflerle = KIZILHAN