Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
14
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Sendika Platformu
Z
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Sendika olmanın temellerini yeniden şekillendiren Yeni Sendika, projelerini hızlı bir biçimde hayata geçirmeye devam ediyor. Türkiye’de ilk defa “Mobbingle Mücadele Destek Hattı” projesini hayata geçiren Yeni Sendika şimdi de “Sağlık Çalışanlarının Saygınlığının Artırılması” başlığı adı altında hayatının sorunlarına farklı yaklaşımlarla çözümler bulmaya devam etmektedir. Yeni Sendika olarak tüm sağlık çalışanları ve sosyal hizmet çalışanları için meslek kanununda bir revize olmak üzere, bu açıdan yeni düzenlemeyle görev tanımlarının ayrıntılı biçimde yapılmasını sağlamak görev alanlarımız içerisinde olacaktır. Ayrıca Yenilikçi Sendika tüm sağlık çalışanları ve sosyal hizmet çalışanları için kıdem ve eğitim gibi faktörler göz önünde bulundurarak uzmanlık ve kariyer aşamasında da sizlere destek sunmaktadır. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası olarak bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın mali ve özlük haklarında koruma konusunda onlara her zaman destek vereceğiz.

Yenilikçi sendikacılık olarak bilimsel ve akademik alandaki çalışmaları son derece önemsiyoruz. Bizler, vizyonu olan yenilikçi bir sendikayız. Yeni Sendika olarak tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına, çalışma alanına katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizlerde sendikamıza üye olmak ve destek vermek için yenisendika.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.