Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni PC toplamak isteyenler şimdi mi ekran kartı alsın yazı mı beklesin?
T
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Nvidia Ampere mimarisi temmuz gibi çıkacak galiba, benim üniversite de temmuz başı gibi bitiyor, o yüzden sizce temmuzu mu beklemeliyim yoksa alayım mı, bir de ikinci el mantıklı mıdır ekran kartı için?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
4 yıl
Yüzbaşı

Yeni nesil teknoloji ekran kartı almak her zaman daha iyidir. Uzun süreli kullanım için. Sizin için çok zorunluluk değilse bekleyin bence.
Bu arada Temmuz ayı derken kartların çıkması ve piyasada yaygınlaşması ağustos eylül aylarını bulabilir. Hatta yeni nesil kollarla aynı dönemde bile çıkabilirler. (Kasım) Dövizin ne olacağı da bir risk. Bunları da göz önünde bulundurun.
Diğer konuya gelirsek; yeni ekran kartları gelene kadar idare etmesi için ikinci el ekran kartı almak mantıklı. Tabi ki kimden ve nereden alacağınıza bağlı olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Açıkçası rx 590 veya 1660 süper arasında kalmıştım, amd ekran kartlarına hala şüphe ike bakıyorum, teknobiyotikte 1575 liraya sapphire nitro + rx 590 satılıyor, 1660 süper ise 1700 1800 lira gibi fiyatları, açıkçası grafikleri aşırı takmam, 1080p monitör ile kullanmayı planlıyorum o yüzden kararsızım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @perhanpayidar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.