Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
134
Cevap
9788
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (7. sayfa)
H
3 yıl
Binbaşı

2.el kaygısı olmasa alınabilecek güzel bir araç. Hep çok yakışıklı olmuştur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

dün bayide canlı olarak aracı inceledim. style en boş ve onun otomotiği vardı. style manuel 231 bin, elite ise 370 bin. araç bir kere çok güzel bir tasarıma sahip. dış hatlar, tamponlar vs. hep albenili. renler çok yahşi. içi de sert plastikleri saymazsak gayet konforlu ve rahat. style daki hayalet olmayan normal göstergeler bile çok sportif, beğenmem sanıyordum ama beğendim doğrusu. sadece hoparlör tuşu gibi duran kara radyo çok kötü duruyor. deri olmayan direksiyon, halojen far ve stoplar, hayaletsiz göstergeler, kapak jant, şerit takip, kör nokta uyarı, dijital klima vsi olmaması baya bir boşluk hissi yaratıyor sizde, araba sanki 2005 yılından çıkmış gelmiş gibi. style çok boş ama fiyatı makul gibi, elite paket çok iyi ama o da 370 papel.

sonuç olarak 231 e style alacağıma , 255 civarı fiyata honda civic elegance eco lpg li alırdım ki bu araç çok daha dolu veya 231 e hayalet ekran ve led farlı golf 8 veya leon. elite 370 vereceğime de üst seviye d segementi bir sürü araca, örneğin pevgeot 508 veya 3008 e bakardım.

hyundai bugün ise liste fiyatlarını güncelliyor. bu saatten sonra duyar mı sesimizi?



M
3 yıl
Yarbay

Hyundai 3 gündür fiyatları güncelleyemedi, ne olduysa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Hyundai 3 gündür fiyatları güncelleyemedi, ne olduysa
Diğer firmalarda da güncelleme var, devam ediyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
onlar da büyük ihtimalle denk getirir miyiz peşindeler. ama bu ötv dilimleri saçmalığı da ticareti oldukça batırıyor. Allan köylüsü meksikada elite plus turbo gdi santa cruz a biniyor. biz ise nasıl 231 de tutarızın derdindeyiz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



O
3 yıl
Yarbay

Liste fiyatlarına takılmayın %10-15 indirim yaparlar bayide



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Liste fiyatlarına takılmayın %10-15 indirim yaparlar bayide
231 olana indirim yapacaklarını sanmıyorum ama üst paketlere belki yaparlar. ama indirim de olsa 420 lik bir elantrayı gelin size 380 e bırakalım deseler bile alası gelmez insanın. normal bir piyasada bu araçların %30 ila %50 arasında daha düşük fiyatlarda olması lazım gelirdi.



A
3 yıl
Yarbay

Zaten kendileri de çok satacakları inancında değiller. En büyük hataları küçük Turbo motor getirmemeleri bizim milletimizin gazlamayı sevdiğini bilmiyor Kore liler.



D
3 yıl
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=c3Ad-c6pNHs&feature=youtu.be



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Binbaşı

Konuyu baştan sona okudum. Herkes fiyata takılmış ve tasarımı çok beğenen olmamış.

Ben aracı yeni aldım style comfort paket aldım, ekstra donanımla ful donanım. Style comfort paketi 298 liste fiyatı olmasına rağmen indirimli satılıyordu zaten ve tam ben aldıktan sonra ÖTV indirimi geldi. şimdi 248 bin liste fiyatı var, ama değişen pek bir şey olmadı, hem araç bulunmuyor hem de zaten indirimli satıldığı için opsiyon ekleyip daha yukarı fiyattan veriyorlar bayiler. Şu an araç yok zaten, sadece smart paket satılıyor.

Elit plus zaten Türkiye'ye gelmedi ve gelmeyecek sanırım. herkes 400 binli fiyatlara takılmış, arkadaşlar liste fiyatına takılmayın! Türkiyede hiçbir araç liste fiyatından satılmaz! Ancak çok tutulan ve talep olan bir araç fiyatı da çok uçuk değilse liste fiyatından satılır.

Araç bir kere tasarım olarak, konfor olarak çok iyi. Atmosferik motoru ve CVT şanzımanı bana iyi geldi, çekişi çok iyi. içi çok rahat ve iç tasarım çok güzel. Sadece malzeme kalitesi çok iyi değil alt pakette, sert plastik çok fazla, ama çok sırıtmıyor, tasarım çok iyi olduğu için.

Şu an bu aracı style comfort+aksesuarlar(çelik jant, seramik, boya koruma, cam filmi, büyük ekran, geri görüş kamerası, bazen deri döşeme) ile 250 - 280 TL arasında alabilirsiniz, otomatik tabiiki.. Aksesuarlarla birlikte çok eksiği kalmıyor aracın. Sadece anahtarsız çalıştırma eksik kalıyor. O da olmasa da olur. Smart paket tercih ederseniz fiyatı 325 bin, fakat bayiler bu paketi de 300 binlere verebilirler. belki bu paket de % 50 ÖTV dilimine girebilir. O zaman 270-290 arası satılabilir, ekstra aksesuar ile birlikte. Smart paketin tek artısı anahtarsız çalıştırma ve katlanır aynalar, akıllı bagaj ve deri direksiyon var birde..

Sonuç olarak liste fiyatları gözünüzü korkutmasın, bayilerde indirim için bastırın, indirim yaparlar! Yeni kasa araç olduğu için Corolla ve Civic karşısında tercih edilebilir bence. İkisinin de yüzü çok eskidi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 23 Ağustos 2021; 12:10:46 >

Y
3 yıl
Er

247.000TL YE style comfort paketinin kaporasını yolladım 2 güne teslim alacağım,44 adet bayiyi aradıktan sonra bulabildim.Sorum şu güncel fiyat listelerinde ve araçların bulunabilirliği konusunda daha iyi bir alternatif var mı sizce? Çoğunluk aracı gömmüş ama boş dediğiniz araçta cruise kontrolünden otomatik vitesine,ambiyans aydınlatmasından genç kasasına göre birçok artısı mevcut.32 yaşındayım ve benim zevkime hitap etti araç ama fikir almak için yazıyorum yol yakınken dön mü yoksa bu piyasada araç bulmuşken yapıştır mu dersiniz?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
adamlar atmosferik hastası değil, bizim millet atmosferik hastası. aç bak corolla forumunu adamlar eski 1.6 nın ağıtını yakıyorlar, neymiş lpg uyumluymuş, subaru xv forumunda adamlar 1.6 115 bg lik tarihi motordan memnun, neymiş 4 çekermiş, sanırsın ki sabah akşam ağrı dağına çıkıyorlar. hülasa bizim milletin atmosferik aşkı lpg fiyatı benzine eşitlenmediği sürece bitmez.



H
3 yıl
Teğmen

Halihazırda atmosferik kullanan biri olarak bir dahaki aracım turbo benzin + otomatik olacağı için Elantra'yı tercih etmezdim. Hem eski teknoloji motora sahip, hem pahalı ve buna bağlı olarak 2. eli zayıf bir araba.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

Kapak jantlı paketi hangisiyse yolda ondan gördüm bir kaç kez. Ben bu kadar çirkin, biçimsiz başka bir c segmenti hatırlamıyorum. Kesinlikle tercih edeceğim bir araç değil. Leylek gibi duruyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı

Hocam bu tamamen beklenti ile alakalı, 1.6 motor ve cvt size göre ise tamam. bende 2018 i var . 1.6 Dcvv-t si ben memnunum ama kasasını beğeniyorum. Bu kasayı kesinlikle almazdım şahsen beğenmedim. 2. Si Elantra tüplü binilir lpg uyumlu araç. Lpg işi de sıkıntı mpi 8 enjektörlü.motor var üzerinde 7-10 lira para isterler. Onu da takmayı bilen bulunursa. Ben 3.600 TL ye lovoto takdırmıştım. 1.33 Megane 2. Eli de olsa alırdım. Bu fiyatlara



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YS838
B
3 yıl
Binbaşı

Dün Bahçeköy de gördüm canlı çok özür dilerim alanlardan güle güle kullansınlar kazasız belasız ama çok çirkin bir sedan yapmış Hyundai



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yüzbaşı

Alınmaz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O
3 yıl
Yarbay

aracı aldınız mı ?

memnun musunuz ?




Bu mesajda bahsedilenler: @YS838