Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1004
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Ekran Kartı problemi
0
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sistem:Ga-965p-ds3 anakart,e6600 işlemci,8800gts 640 mb ekran kartı,2gb 800 mhz kaliteli ram.
Sistemim bu şekilde iken sorunsuz kullanıyordum,yakınlarda ekran kartını Zotac GTX260 ile değiştirdim.Fakat yaptığım testlerde anormal derecede düşük sonuçlar aldım.45 fps olması gerekirken 15 fps gibi. Daha sonra PSU nun yetmediğini düşünüp 500W Thermaltake PSU yu Corsair 650W ile değiştirdim.Sistem oc li iken (işlemci 2,4 ten 2,7 ghz ye oc li) yine problemli sonuçlar veriyor.Fakat Overclock iptal edilip sistem normal ayarlarına çekildiğinde sonuçlar normale yakın hale geliyor.Acaba anakartı değiştirsem sorun çözülürmü,yeni ekran kartını kaldıramıyor gibi bir durum var gibi, ama kesin emin değilim.Deneyimli kullanıcılardan yardım bekliyorum.



P
14 yıl
Yüzbaşı

Yazılımlar Bazen Şaşırtabiliyor, o kadara kafana takma ama yanlış bilmiyorsam o ürünün maximum destekleyeceği grafik programını açmazsan en fazla derecede göstermez diye biliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İyide Splinter cell son çıkan oyun sistem OC li iken çok kasıyordu ve seslerdede bozulmalar başlamıştı, OC yi kaldırınca normal çalıştı ve seslerde problemsizdi.Bana anakart yeterli gücü çekemiyor gibi geldi.Neyse karar verdim yakın zamanda P45 yada X48 anakart alacağım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.