Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
185
Cevap
21441
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (10. sayfa)
S
17 yıl
Teğmen

Bu ne böyle hangi başlığı takip edeceğimizi şaşırdık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

Evet gerçekten takip edilecek topikler çok dallanıp budaklandı,çok satılan bir aracın yeni modeli piyasaya çıkınca doğal olarak bir çok topik açılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Teğmen

doğru, halihazırda oldukça aktif olan bir markanın tamamen yenilenmiş bir modeli ne de olsa, normal böyle olması ama bu gidişle de işin içinden çıkılmaz olur. Birinden birini sonlandıralım derim ben



A
17 yıl
Yarbay

İ
17 yıl
Binbaşı

arkadaşlar ayın 9 unda aldım aracımı 1,6 elegant benzınlı m/m. + vsc . son derece memnunum aractan okadar da kotulemeyın allah aşkına yaa..:p abartılacak bı tarafı yok aracın ok bıras ses ve yokuşta kaydırması kı bu denıldıgı gıbı hıll holder sıstemı olmayan her aracta gercekleşır...gerı kalan konforu oldukca guzel oldukca rahat bı araç.ayrıca fıyat konsunda kımıne ucuz kımıne pahalı gelebılr o ayrı bı konu butce meseleso tabıkı ama ben tum markaları gezdım ve bu fıyata bu ozellıkler bence en ıyısı toyota geldı ve aldım..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalover -- 28 Temmuz 2007; 14:45:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
@
17 yıl
Teğmen

bence de toyota fiyatlarda indirim yaptıktan sonra en mantıklı seçim olmaya başladı gerek servis kalitesi olsun gerek sorunsuzluğu olsun iyi tercih



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.