Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce evdeki buzdolabı arızalanıp tamir ücreti çok yüksek olunca kısa bir araştırma ile Vestel NFK72012 EX GI PRO WIFI 650 Lt No-Frost Buzdolabı satın aldım. ilk kriterimiz büyük hacimdi, ama tabi buzdolabı için ayrılan yere sığması gerekliydi. İkinci kriterimiz de gürültüydü. Bu makine 39db olarak etiketi var. enerji tüketimini çok önemsemedik, seçenekler de azdı zaten. cihaz geldi, kurulum yapıldı, 3.5 saat sonra fişi takıp evden ayrıldım, 2 saat sonra geldiğimde duyduğum uğultu beni şaşırttı, yeni bir buzdolabı nasıl bu kadar gürültülü çalışır diye.. sonra gece oldu, ara ara sesi azaldı ama gece her çalıştığında her odadan duyulan bu uğultu beni rahatsız etti, servisi çağırdım. geldiler, bu inverter motor, normal, yapabileceğimiz birşey yok dediler. Ama ben bu gürültülü dolabı iade düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.