Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni 1.1.4 mü çıktı?
V
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

itunes üzerinden 1.1.4'ü indirip kurduk.Ziphone 3.0 la kırdık, türkçe dil dosyalarını yüklemek için iphone browserı açtık ... ahanda Application ve System klasörleri görünmüyor.. altta durum çubuğunda not jailbreak yazıyordu... genede deniyim diyip dosyaları attım application ve system klasörleri attığım gibi geldi iphone'dan dil menüsüne gidince farklı bir menü ile karşılaştım.. dil menüsü değişmişti. Tekrar ziphone açıp sadece jailbreak yaptım sonuç gene aynı.. iPlus2.0b ve Winpwn ile denemelerimde işe yaramadı.. Resimde Soldaki yeni yüklenen sağdaki eski 1.1.4.


< Resime gitmek için tıklayın >



P
16 yıl
Yüzbaşı

kardeşim yapacağın şey aynen şudur iphoneyi tekrar itunes ile 1.1.4 restore et ardından herkes farklı bişey kullanır ama ben ziphone 2.6 kullanıyorum boot 3.9 a düşüyor ama bottnoter ile tekrar 4.6 ya çıkabiliyoruz.

1.1.4 resore ve ziphone 2.6 ile kırdıktan sonra installerden i.unlock.no ve niffob.com/triphone.xml source lerini ekle ardından cihazın insstal kısmından türkçe iphone klasörünün içindeki türkçe dil install edip yükle sonra dil ayarlarından tr seç ve mutlu ol

not : iphonebrowser ile bağlandığında vb iphonenin içindeki klasörleri görememenin nedeni i.unlock.no sourcesini eklemeyip install daki unlocking Toolls klasörünün içindeki ziphone ibrick fix dosyasını yüklememn onun için jealbreck yazıyor orada işte


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

eski indirdiğim 1.1.4 ü restore edip iPlus2.0b uyguladım sorun çözüldü..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.