Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
220
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Yatırım alan sesli kitap platformu Dinlebi'ye öğrenci üyeliği geliyor
T
2 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Yatırım alan sesli kitap platformu Dinlebi'ye öğrenci üyeliği geliyor



Yerli girişimciler tarafından hayata geçirilen sesli kitap platformu Dinlebi, 6,5 milyon TL’lik yatırım aldı. CCW Teknoloji kurucusu Adem Duman liderliğinde yürütülen kapalı yatırım turunda toplam 6,5 milyon TL’lik yatırım anlaşmasına imza atıldı. Yatırımcılar arasında Breakaway Partners, Doğan Yurttutmuş, Erdoğan Çoban, Mehmet Berke Merter ve Mehmet Turgut Eltemur yer aldı.



Öğrencilere özel indirim geliyor



Yeni yatırımla birlikte Dinlebi’nin gelecek planları açıklandı. Türkiye’de ve yurt dışında daha güçlü kullanıcı tabanı oluşturulacak. İngilizce ve Almanca dilde yeni sesli kitaplar eklenecek. Bazı kitaplar çoklu dil seçeneğiyle kütüphanede yer alacak. Dinlebi abonelik sistemiyle hizmet veriyor. Uygun fiyata kullanmak isteyenler için aile üyeliği sunuluyor fakat ortak bulamıyorsanız üzülmeyin. Dinlebi’ye yakında öğrenci üyeliği geliyor. Dinlebi Kurucu Ortağı Ahmet Yaman, “Aile paketi sunan tek sesli kitap platformu olma özelliğini taşıyan Dinlebi’de kısa zamanda öğrenci paketi çıkaracağımızın da müjdesini verebiliriz. Kullanıcı deneyimini önceleyerek çıktığımız bu yolculukta, globalleşme vizyonumuzla birlikte yeni içerikler, yeni ülkeler ve eşsiz özelliklerimizle büyümemizi daha da hızlandıracağız” dedi.



Ayrıca Bkz.Amazon durmuyor: Prime üyelerine Aralık'ta toplamda 980 TL'lik 9 oyun hediye



Dinlebi, yaklaşık bir yıl önce kullanıma sunuldu. Kısa sürede büyük popüler kazandı ve Storytel’in ardından sektörün ikinci büyük oyuncusu konumuna geldi. Kütüphanesine 2000’e yakın Türkçe kitap ekledi. Dinlebi, abonelik sistemiyle hizmet veriyor ancak bazı kitapları ücretsiz olarak dinleyebiliyorsunuz.



Dinlebi geçtiğimiz aylarda Almanya’nın Telefonica/Ay Yıldız GSM operatörü ile anlaşma yapmış ve operatör üyelerine hizmet vermeye başlamıştı. Bu iş birliğiyle birlikte Dinlebi’nin yurt dışı faaliyetleri yükselişe geçti. Yeni yatırımını hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyümeye harcayacak.



 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Yarbay

bence öğrencilere çok cüzi bir rakam olması gerekli.




T
2 yıl
Yüzbaşı

Hiçbirinden normal kitap kadar keyif alamıyorum, Kokusu bile yeter.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.