Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1041
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yarın yeni işe başlıyorum çok stresliyim YARDIM!
C
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler yarın 09.00 da sigorta şirketinde işe başlıyorum.Çok stres yaptım taktik lütfen. İlk iş deneyimim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
9 yıl
Yüzbaşı

Rahat ol kasma, daima gül falan filan işte. Doğal davran gerisi gelir zaten.



F
9 yıl
Teğmen

Bence özgüven için işe parmak arası terlikle git çorapsız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
9 yıl
Teğmen

İlk gün hatta ilk bir hafta kendini rahat hissetmeyeceksin ki nomaldir farklı bir ortam yeni insanlar hatta ilk gün işten nefret bile edebilirsin bitsede gitsem ben ne yapıcam böyle gibi gelelim sonrasına işi kaptığın zaman tabi iyi insanlarında denk gelmesi gerek hiçbir sıkıntı kalmıyor...



S
9 yıl
Binbaşı

Kızlara yüz verme, yeni gelene çok sırnaşırlar, ciddi ol, zaten ilk gün çabuk geçer...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

Çok konuşmamaya çaliş.. Bundan kastettiğim şey Konu ne olursa olsun spor siyaset v.b.v.b.v.b. herşeye '' Ben anlarim bilirim '' gibisinden yaklaşma itici olursun.. Neler yapman gerektiğini iyice araştir incele.. Hemen insanlarla iyi diyaloglar içine girmeye çalişma sadece görevin ne ise onu öğrenmeye çaliş.. ilk 2 hafta çok zor geçer ilk 1-2 ay zor geçer sonrasi Rahatlarsin çünkü ne yapman ne yapmaman gerekeni yaşayarak öğrenirsin.. Daha sonra zaten herşey kendiliğinden gelişir..



B
9 yıl
Yarbay

İşe istekli olduğunu fazla abartmadan göster. İşle yada programla ilgili gösterilen şeyleri ajanda gibi birşeye not al. Bu istek ve azim konusunda iyi bir izlenim bırakır hemde sana faydalı olur. Kıdemli olanlar sana ufak ta olsa yüklenebilir suratın asilmasin. Dürüst ol, yalan söyleme, pek fazla konuşma, diğer çalışanların kendi aralarında yaptıkları genel sohbetlerde çok iyi bildiğin bir konu da olsa sohbetin içine girip kendine çevirme.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.