Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1080
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yalnızlığı benimsemeli miyim?
F
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, geceniz hayırlı geçmesi dileğiyle.
Çok uzun yazmak istemiyorum.Hatta konu bile açmak istemiyordum ancak sizlere bu durumumu paylaşmak istiyorum yinede.
22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar inanın bir tane adam akıllı hiç arkadaşım olmadı maalesef.Herkes bir kullanma peşinde.İnsanlarla çok iyi niyetli davranmama rağmen sanki tersliyor muşum gibi olumsuz yanıtlar alıyorum.Empatiyi aşırı kullanan bi insanım.Zor durumda kalan bir arkadaşım olsa bile yardımcı olmaya çalışırım.Ama sorun şu ki ben ise yardıma muhtaç kaldığımda kimseyi çevremde göremiyorum.Davranışımı bazen sorguluyorum, nerede ne hatalar yapıyorum diye düşünsem de olmuyor artık.Dışlanan bir insan oldum kısacası.Sadece insanların amacını ulaştırıp bir kenara atılıyorum.Yalnızlığı artık arkadaş olarak görüyorum.Psikolojik bir sorunum olmasa bile bazen psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum.Sorun ya insanlarda yada kendimde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 18 Temmuz 2017; 0:54:20 >

E
7 yıl
Yarbay

adamina gore yapilir iyilik herkese yapilmaz eskiden bende oyleydim artik biraktim o huyu ve cokta iyi oldu.Sana yardim edene adim atana yardim edilir ama oda olculu olarak bir is yapiliyorsa bir isini yapacaksin ancak gozlerinde saf yerine gercekten "iyi" olarak gorurler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Haklısın.
Çevremdeki insanları kıramıyorum maalesef, hayır demeyi bilemiyorum.Bulunduğun aşamada olmayı bende istiyorum ama beceremiyorum.Saflığımdan kaçmam gerek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Adoring
O
7 yıl
Teğmen

21 yaşındayım arkadaşım yok kafam rahat sadece 1 tane var oda çocukluk arkadaşım arada görüşüyorum yalnızlık kadar mükemmel birşey yok şuan tek kalıyorum 3 ay evde tekim ailem tatile gitti karışan yok bişe söyleyen yok evde kafam rahat istediğim herşeyi her an yapıyorum istediğim saatte yatarım yalnız yapılan aktivitelerden hoşlanıyorum vücut geliştirmeylede uğraşıyorum bi kaç senedir gayet güzel bireysel bir spor çoğu zaman sinemaya giderim tek başıma evde hergün film izlerim kız arkadaşım hiç olmadı olmasınıda istemiyorum bu kızların kahrı çekilmez zaten

Özellikle son çalıştığım iş yeri bana özgürlüğün ne demek olduğunu öğretti eski zamanlarda zencileri köle olarak satarlardı yeni dönemin köleliği asgari ücretle oluyor iş yerinde herkes para için birbirine geçiriyor orda bunu çok iyi anladım para insanları oynatıyor bir bok etmeyen adamlar sana emir veriyor en son canıma tak etti çıktım işten kafama göre takılıyorum kafasına göre takılamayan makine rutini gibi yaşayan insanlara ise acıyorum.

son olarak beni özgür hissettiren bu şarkıyı paylaşmak istiyorum ;
https://www.youtube.com/watch?v=vEPFNDSt3ro

"İnsanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurta -- 18 Temmuz 2017; 1:24:58 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
7 yıl
Teğmen

İstediğin şeyi yapmaktan kastın pcde takılmak mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @onurta
F
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

En güzelini yapıyorsunuz.Bazen ölene kadar yalnız yaşamayı düşünüyorum.Ama nereye kadar yalnızlık iyidir o da var.Şuan benim içinde yalnızlık çok iyi geliyor, ama nereye kadar artık.11-12 yaşından belli yalnızım.Hayata 1 kere geliyoruz sonuçta güzel yaşamak benimde hakkım.Ama insanlar böyleyken olamıyorum maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @onurta
R
7 yıl
Binbaşı

Eğer hala askere gitmediysen gitmeni tavsiye ederim, insanları daha iyi tanırsın ve bu konuda biraz olgunlaşmanda yardımcı olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Çavuş

Iyi niyetliysen kullanan cok oluyor ama senin isin dustumu kimse sana yardimci olmuyor bu devirde.iyi niyetlilik bazilarri icin saflik anlamina gelmekte malesef bunda bence topliumun bozulmasi etkeni var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.