Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
5654
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yalıtım için izobir poliüretan köpük
H
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar evimize tümden dış yalıtım yaptırmak istiyoruz.
İzobir adında sprey şeklinde uygulanan poliüretean köpükler ilgimi çekti fakat çok fazla bilgi ve yorum bulamadım. Bir yorumda yanıcı olduğundan ve yasaklanacağından bahsedilmiş.

İzobir hakkında herhangi bir bilgisi ve duyumu olan var mıdır.

Metrekaresine de 17 tl lik fiyat aldık.

http://www.izobir.com/giris.asp



B
8 yıl
Yüzbaşı

Bende izobir Firmasını araştırıyorum. Uygulama yaptıranlar yorum yazabilir mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Er

Taşınmazın sahibi siz misiniz hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HerrAycil

Taşınmazın sahibi siz misiniz hocam

* * * * * *
Evet benim. Köye ev yaptırıyorum. Tepede bir yer. Denize baktığı için biraz rutubetli ve soğuk olacak. Tuğlalar örüldü. Elektrik su hattı çekilmedi. Kapı ve pencereler yok. Yamaç bir yer. Hafriyat alındı. Arka tarafta komşunun bahçesinde kuyu var. Benim bahçenin köşedede su damarına rastlandı mecbur kuyu yaptık. Çakıl döşenip drenaj yaptık. Yinede su birikmesi oluyor. Bodrum kat yok. Giriş kat temel toprağın üstünde 40 cm. kadar ön cephede. Arka cephede ise toprağın üstünde 20 cm. olarak gözüküyor. izobir Firmasının sattığı spreyden mi alıp mantolama yapsam en azından temelin çevresini yani toprağa değen kısımları yoksa köpük yeterli mi olur bilmiyorum. İç ve dış kaba sıva yok şuan. Direk köpük mü uygulasam içerden ve dışardan kararsızım. Doğu cephem komşunun bahçesine bitişik ve 1 metre kadar aşağıdayız. 7 metre uzunluğunda 1 metre yüksekliğinde olan 2 oda var o tarafta ve rutubet tehlikesiyle ilerde karşılaşacak. Oraya tuğla örülmedi bu nedenle, beton atıldı. Konu bu. Fikri ve izalasyon konusunda deneyimi olan varsa yazabilir. Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.