Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
466
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi’nin kordonsuz ütüsü Lofans Cordless Steam Iron satışa çıkıyor
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Xiaomi’nin kordonsuz ütüsü Lofans Cordless Steam Iron satışa çıkıyor


Son dönemde kordonsuz/kablosuz olarak kullanılabilen cihazlar kategorisine ütüler de katıldı. Yapıları gereği prizden ayrılmaması gereken bu aletler bazı pratik çözümlerle kordonsuz olarak kullanılabiliyor. Xiaomi Lofans bunun son örneği.


Lofans Cordless Steam Iron özellikleri ve fiyatı


Xiaomi iştiraki Lofans tarafından üretilen Lofans Cordless Steam Iron adındaki ütün arka kısmında kordonsuz bir priz standına sahip. Bu stand size 2 dakikalık ütü yapabilecek kadar süre sunuyor. Özel tuşuna basarak standdan ayırdığınız ütünüzü kullanabiliyorsunuz. İsterseniz kordonlu olarak da kullanabilirsiniz.


Ayrıca Bkz.Behzat Ç. kısa fragmanı yayınlandı

2000W enerji harcayan ütü 280ml su tankına sahip. 35 saniye içerisinde hem ütü hem de su tankı ısınabiliyor. Böylece günlük ütülerinizi kordonlu versiyonlara göre çok daha hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz.


Kıyafetlere göre 3 farklı kullanım modu olan ütü alüminyum çerçeve ve seramik kaplama sayesinde 200 derece ısıya kadar dayanabiliyor. Ayrıca iyon kaplama da kıyafetleri yüksek ısılardan koruyor. Ayrıca bakteri ve mit üretimini de engelliyor.


Lofans Cordless Steam Iron modelini rakiplerinden ayıran ise fiyatı oluyor. Modelin satış fiyatı yaklaşık 30$ olarak belirlenmiş ve rakiplerine göre oldukça düşük bir seviyede diyebiliriz.


 

 Haberi Portalda Gör

F
5 yıl
Yarbay

fiyatı 30$ olursa cidden mükemmel olur.




S
5 yıl
Yarbay

Bu nasil Turkce cevirme ? Kordonsuz olacak kablosuz degil :) . Kablosuz ifadesi DH de akla direk Wireless geliyorda baslarda ne alaka utude diye habere baktirdiniz :) ...




C
5 yıl
Yarbay

tabi ya 2000 watt üstü elektrik harcayan bir makineyi kablosuz yapmış adamlar...

hay sizin çevirinize..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 22 Nisan 2019; 11:20:0 >


U
5 yıl
Binbaşı

2 dakika için bataryaya gerek mi var. Zaten prizden çeksen 2 dk daha ütü yaparsın. Yazdıktan sonra haberi 1 kere okusanız böyle şeyler olmaz.



M
5 yıl
Yarbay

ben pantalon ütülesem 5 dakikayı geçer be.




C
5 yıl
Yarbay

şimdi bu ütü ama kimse ütüyü nasıl yapıyor güzel kırışık açıyormu gibi sorular sormamış. önce aletin başlıca görevi yapılıyormu ben ona bakarım




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.