Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
373
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın daha ucuz olabilecek bir versiyonunu tasarlıyor
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Xiaomi, daha önce hiç görülmemiş bir tasarıma sahip akıllı telefon olan Mi Mix Alpha'yı tanıttı. Neredeyse tamamen ekranla kaplı olan cihaz, %180 ekran gövde oranı ile şaşırtmıştı. Gelen haberlere göre Xiaomi, bu cihazın daha ticari olabilecek bir versiyonunu geliştiriyor.



Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk "dikey formatlı" filminin çekimleri başlıyor



Günlük kullanıma daha uygun



Xiaomi'nin Mi Mix Alpha'yı tanıtmasının üzerinden uzunca bir süre geçmesine rağmen cihaz piyasaya sürülmedi. Bunun nedeni olarak da yüksek maliyet ve seri üretim problemlerinin aşılamaması olarak gösteriliyor. Ancak şirket Mi Mix Alpha'nın daha sadeleştirilmiş ve dolayısı ile daha ucuz olacak bir versiyonunu yakın bir tarihte piyasaya sürebilir.





Tasarlanan yeni telefonun arka kısmı Mi Mix Alpha modelinde olduğu gibi ekranla kaplı değil ve bunun da günlük kullanıma uygun olacağını söylemek mümkün. Fiyata da etki edecek bu ekran modeli, kenarlardan arkaya doğru uzadığı için, dokunmatik sorunları yaratıp yaratmayacağı ise şimdiden muamma diyebiliriz. Xiaomi, Mi Mix Alpha modelini 2.500 euro fiyat etiketiyle satışa sunmayı planlıyordu ancak bu modelin ise daha düşük bir fiyatlandırma ile raflara çıkacağı kesin.


 Haberi Portalda Gör

J
4 yıl
Yarbay

Uygulama desteği olmadan fazlaca bu ve benzeri çalışmalarda netice hüsran
geçmişte Samsung benzer bir telefon olmasada kenar ekran çıkartmıştı ama
tutmamıştı.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.