Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
193
Cevap
20337
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi 12 serisinin Türkiye fiyatı açıklandı: 20.999 TL'den başlıyor (2. sayfa)
A
2 yıl
Er

Xioami pişmanlıktır, birde 20 bin TL :))



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Er

Yahu bu xiaomi fiyat performans telefonuyuz diye çıkmamış muydı piyasaya. Nasıl oluyor da iphone den pahalı satıyor telefonu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Yüzbaşı

İphone dahil hiçbir telefon termal kamerayla ateş falan edemiyorsa 20 bin tlyi hak etmez xiaomi telefona en fazla 3k para verilir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

I
2 yıl
Yarbay

iphone bu işin passatı gibidir. Kimse passat almak varken aynı paraya mazda almaz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
2 yıl
Yüzbaşı

3 ay sonra 15-16 bin bandına iner diyeceğimde o da çok :(




W
2 yıl
Yarbay

yazilimda cok buyuk kusurlar gormedim kiyasada kalkmiyorum ama apple olmasa bile bu telefona bu para verilmez ayrica sorunun tamami xiaomi mi fanlari gormezden gelip para babalarina yoneldi tek sorunlri imei kopyalma isleminden kurtulmakti onu cozerlerse fiyati patlatirlar dedim dedigimde oldu xiaomi almiyorum bundan sonra kimseyede aldirmiyorum. tamamen bitti xiaomigozumde siziburalarakbizim gbiler getirdi indirmeyide biliriz. koskoca samsung gercegini gormezden gelemezsiniz sizden daha ucuzlar




T
2 yıl
Binbaşı

adama zorla iphone aldıracaklar bu ne abi?




S
2 yıl
Yarbay

fiyatlara bak çay demle, kendiniz kullanın...



J
2 yıl
Yüzbaşı

koca koca yazmışlar birde 😆
15000 üstüne hiçbir androidin şansı yok.




X
2 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: UnicornKnight

Bu mesaj silindi.
S22 mii Ultra neyse de düz S22 aşırı ısınıyor berbat pil ömrü var



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U
2 yıl
Yarbay

Keriz.avi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 11 Mayıs 2022; 12:52:27 >


M
2 yıl
Yüzbaşı

Xiomi'nin şu fiyatı istediği piyasada en kral Apple fanboyu benim şu saatten sonra ya, isteyen istediğini söyleyebilir, bu parayı bu telefona vermeye elim gitmez




M
2 yıl
Binbaşı

Xiaomi'nin TR ofisi cidden uçuk bir fiyatlandırma yapmış, şu fiyatların bir açıklaması olamaz. ortalama çalışanları 2-2.5x asgari maaşla çalıştığı bir ülke'de şu fiyatlarla ne kadar satış yaparlar merak ediyorum.


6~15binTL arası yeterince alternatif var fakat paranız çoksa telefona bu parayı vermeyi göze aldıysanız güle güle kullanın demek lazım.

Önceki nesil 11 ve 12 arasındaki farka bakılırsa bu paraya değmeyecek olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi yetkilileri bizim bu yorumumuzu okumaz ama yine de yazalım, premium segment'e sadece kendi adımızla telefon üretim yapacağız derken altını doldurmayı unutmuşlar, insanların bu parayı vermesi için bir nam salmanız lazım. siz ucuzken farkınız vardı iyiydiniz, kaliteniz artmadı ama fiyatınız 3 kat arttı hayırdır ne içiyorsanız bırakın eskiye olmasa da bu yoldan dönün.




A
2 yıl
Teğmen

Xiaomi ile Samsungu karşılaştırıp sonlarının benzer olmasını düşünmeden önce xiaominin çin firması olduğunu gözden geçirin. Xiaomi çinde feci bir şekilde kullanılıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Yarbay

Samsung ve Apple'ı örnek almaları lazım diyeceğim de zaten reseller satış yapılıyor. Xiaomi TR ofisi var mı onu bile bilmiyorum. Oppo Huawei'nin vardı ama. Oppo hatta Realme firmasını bile kendi altından getirdi. Vivo Oneplus da peşisıra geldi.

Xiaomi için tek beklentim Leica destekli telefonu. Yoksa Apple hem fotoğrafçılıkta hem video konusunda üstün. Eğer Leica ile Xiaomi birlikte güç birliği yaparsalar Huawei'nin zamanındaki mobil fotoğrafçılık liderliği bayrağı Xiaomi'ye geçer.




D
2 yıl
Yarbay

Doğru bir kıyaslama olmamış mazda yine passattan iyi olabilir ama Xiaomi iyi olmaz. O kadar para verip sorunlu yazılımla uğraşılmaz.



V
2 yıl
Yüzbaşı

Apple'dan sonra Her marka öncelikle öyle çıkıyor sonra premium işlere yöneliyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Abdurrahman_1903
A
2 yıl
Yüzbaşı

XİAOMİ TR Fiyatları iyice kontrolden çıkmıştır. Mİ12 PRO YD 12245 TL'dir.. İlla TR istiyor iseniz, Apple 11,12,12 Pro veya Samsung S20 ve Note 20 Ultra alınız. Özellikle POCO,REDMİ serisi ile başlayan ve Mİ serisine ulaşan kompenant ve malzeme kalitesi eksikliği yüzünden XİAOMİ cihazları sürekli kronik ve donanımsal sorunlar ile uğraşmaktadır. Hem alt hemde üst segmentde fiyatları hak etmeyen cihazlardır.