Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
48
Cevap
2904
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox One X'i beğendik mi? | Enis Kirazoğlu ile değerlendirme (2. sayfa)
M
8 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarda 4k oyun deneyiminin cebe yansıması malum. konsol maliyetinden yola çıkarsak 2500-3000,TL bandındaki bir bilgisayarda sınırlı bir oyun deneyimi elde edersiniz. Sınırlı dediğim bazı kullanıcılar için oyunun hikayesi, içeriği yanında grafikler de çok önemlidir.

Almak için sebep arıyorsanız sırf 4k oyun deneyimlemek için bile bu konsola yönelenler olacaktır. Ha

son olarak

Mesut çok şive yapmaya başladın. gerek yok bence.

Enis hem oyun tarafına hakim hem de Mesut'un teknoloji tarafındaki sunumlarını yorumlayabilecek, katılabilecek kapasiteye sahip.

Güzel ikili uzun soluklu olur umarım.

Başka yorumum yok hakim bey.




U
8 yıl
Er

Enis Enis Esnis... Her videoda Enis isterük




A
8 yıl
Teğmen

bu ikili güzel oldu




I
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.

Xbox bölümünde kimse yok diye buraya açmışlardır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: dejin32


quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.

Xbox bölümünde kimse yok diye buraya açmışlardır

Mantıklı



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl
Yarbay

Microsoft zaten Türkiye'yi komple görmezden geliyor, 2005'te çıkan konsolu Xbox 360'ı 2012 sonbaharında Türkiye'ye resmi olarak getirmiş.
Konsol pazarında resmi Microsoft Türkiye ürünü artık en azından bulunabiliyor, fakat Surface serisi bilgisayarları için halen Türkiye diye bir ülke yok bile.
Kısacası ben olsam Microsoft'tan Türkiye'ye yönelik bir adım beklemezdim, adamların Türkiye pazarından beklentisi yok demektir bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @Project Scorpio
A
8 yıl
Binbaşı

2700 lira çok pahalı ! Ancak !

Bir gtx1070 (ki hemen hemen Xbox one x ile aynı şeyleri veriyor) bu gün o para zaten.

Yani benzer bir sistem toplasan 5000'nin altına imkansıza yakın (işletim sistemsiz, birde işletim sistemi topladın mı hepten kontrolden çıkıyor) . Nova ve teknobiyotikten az evvel topladım 5300 ve 5200'lü rakamlar çıktı 1070'li bir sistemde. (işletim sistemi-mouse-klavye yok)

Evet 60 fps, evet online a para yok, evet oyunları -eskidikten sonra- bir nebze ucuza almak mümkün ama yine de iki katlık fiyat farkını öyle pat diye kompanse etmiyor. Cepten çıkacak anlık sıcak para bizim gibiler için önemli maalesef.

Kaldı ki mouse klavyeyi işin içine koymadım ki bu konsol gamepadi ile beraber geliyor.

Alayımızın evinde TV var. Yarı fiyatına tak gitsin demek cazip gelebilir kimisine.

Bu arada herkesi yayıncı ilan etmişsiniz herkesi PC'de bir şeyler üretiyormuş gibi lanse etmişsiniz. 2 milyarı aşkın PC kullanıcısı var, bunların kaçı içerik oluşturuyor allah aşkına. Savunduğumdan değilde, bu bahane bayatladı artık onu söylemek istiyorum. 2004'te olsak belki de yani artık evinde PC, Laptop, Tablet, Tel olmayan mı kaldı.

Sadece oyun oynayan ve evde 4k TV'si olan bir oyuncu için ekonomik durum çerçevesinde cezbedici olabilir.

Onun haricinde XBOX tek başına zaten fail. Exc. oyun diye bir şey yok adamlarda. Sadece konsol mantiletisinin içerisine girersek at çöpe gitsin zaten. Bir PS yanına da orta seviye PC bu neslin ilacı idi.

Umarım bir sonraki nesilde şu Phil ölür falanda tekrar o exc. savaşlarının, aralarında uçurum olan oyunların, platform savaşlarının geldiğini görürüz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 20 Ekim 2017; 4:28:7 >

D
5 yıl
Yarbay

Gelcekten merhaba, şuan 2021'deyiz. 3 yıl önce GTX 1070'li sistem toplanırken şuan 2700 TL'ye GTX 1070 bile alınmıyor. XBOX One X 7500 TL oldu. Ayrıca şuan da aynı sorunu yaşıyoruz, KONSOL İLE PC'Yİ KARŞILARŞTIRMAYIN. Her neyse keşke o zamanda her şeyimi alsaydım. Şuan her şey çok pahalı.




D
8 yıl
Yarbay

Ps bana yeter aga



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

güzel değerlendirme.




D
8 yıl
Binbaşı

Gamepass sistemi hem iyi hem de sakat bir iş.
Sakat kısmı oyun içi paralar ile parayı basanın daha güçlü olacağı ya da oyunun özel içeriğine daha rahat ulaşacağı için haksız rekabet oluşacak. Hatta sadece parayla alınan özel içeriklerle bile dolabilir oyunlar.
Bir de her firma aylık 10 dolar isterse bizim gibi doların uçtuğu ülkelerde o da sıkıntıya yol açacak ama büyük pazarlarda duru çok daha iyi olacağından firmalar yakında buna yönelirse hiç şaşmam




B
8 yıl
Yarbay

03:26 Ayrıntıya selam olsun :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı

Sizi görmekten mutlu olduk :)



G
8 yıl
Yarbay

Böyle devam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı

pc oyunlarini direk yuklenebiliyor mu acaba? boyle bir soylenti duymustum ne kadar dogru? 2700 lira ya pc de boyle guzel ozelliler dizilmez bence eger pc oyunlari oynana biliyorsa bence cok guzel!!!




S
8 yıl
Yarbay

Ayrıntı dediğin üstat?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkay_53
P
8 yıl
Yarbay

Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yarbay

Bu sene Horizon Zero Dawn ve 2018'de de God of War bütün xbox oyunlarından çok daha iyi.

Xbox'ı çok abarttılar ama fahiş fiyatı hakeden birşey göremedim. Oyunları da pc'ye geliyor...




A
8 yıl
Binbaşı

x misal Türkiye'de 100 oyuncu varsa videoda bahsedilen "bende hepsi olsun" mantığında oyuncu sayısı 5 kişi ancak vardır. Enis Bey'in temas ettiği konudaki gibi PC'nin konsollara oranla en hakim olduğu pazarlardan biride Türkiye'dir. AB'nin de, ADB'nin de, uzak doğununda ötesinde güçlüdür pc.

Bu sebeplerden Xbox
-kendine özel her biri örneğin Half Life, Rainbow Six, Far Cry vb.. güçlü oyunlar çıkarmadığı
-ve bu oyunları TR'de türkçe dil desteği ile yayınlamadığı
-ve de cihazın fiyatını düşürmediği;

sürece gitgide büyüyen, korsanın azaldığı, Türkiye oyun pastasından pekte bir dilim alamaz. Steam ile Playstation malı götürür.

İyi yayınlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 18 Ekim 2017; 21:47:35 >


R
8 yıl
Binbaşı

PC dizmek nedir ya?