Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
282
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox Nisan 2021 Güncellemesi Yayınlandı
B
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Microsoft, Xbox Series ile Xbox One konsolları için yeni sistem yazılımı güncellemesini yayınladı.
 
İndirme hızlarını iyileştirmeye yardımcı olacak "oyunumu askıya al" seçeneği eklendi. Bu seçenek bant genişliğinde yer açarak tam hızda indirme yapmanıza olanak sağlıyor. Askıya alınan oyun devam ettirilebilir olarak kalıyor.
 
Xbox Game Pass sekmesine oyun önerileri ve "arkadaşlarla birlikte oyna" geldi. Daha önce oynamış olduğunuz oyunları baz alarak öneriler yapılıyor. Arkadaşlarla birlikte oyna ise arkadaşınızın oynadığı Xbox Game Pass oyununun multiplayer oturumuna direkt olarak katılmanızı sağlıyor.
 
Ek olarak Xbox mobil uygulaması da aylık sıralama tablolarına göz atma ve oyun detayları sayfalarında başarımları görüntüleme özellikleriyle birlikte güncellendi. Xbox mobil uygulamasındaki bu özellikler şimdilik seçili kullanıcılar için ulaşılabilir durumda. Bu ayın sonlarında herkese sunulacak.




kolun orta tuşu ile herşeye erişebilmek harika bence menü geçişleri çok hızlı daha nasıl kullanıcı dostu olsunki.. ps de storeye girmek friend eklemek sesli sohbet açmak tam zul...
Yoruma Git
Yorumun Devamı arnavut_efe - 3 yıl +4
B
3 yıl
Yarbay

Arayüzü kullanıcı dostu bi hale getirmeleri gerekiyor. Bu haliyle çok karışık



B
3 yıl
Yarbay

Banada Playstationdan sonra Xbox menüsüne bakınca acayip karışık ve uğraştırıcı gelmişti.. Konsolu kapatmak bile bir mesele.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yüzbaşı

kolun orta tuşu ile herşeye erişebilmek harika bence menü geçişleri çok hızlı daha nasıl kullanıcı dostu olsunki.. ps de storeye girmek friend eklemek sesli sohbet açmak tam zulüm gibiydi



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

J
3 yıl
Yarbay

PS3 den sonra Xbox a geçince ben böyle menünün diye başlayan çok cümle kurdum, ama mantığını kavradıktan sonra daha pratik olduğunu gördüm, bence halada öyle.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BSC Misafiri
A
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: jarkaman

PS3 den sonra Xbox a geçince ben böyle menünün diye başlayan çok cümle kurdum, ama mantığını kavradıktan sonra daha pratik olduğunu gördüm, bence halada öyle.


aynen öyle zaten birkere 2 saniyede sesli sohbete katılabiliyorsun, oyundan kopmadan mesaj yazabiliyorsun yandan açılan ufak pencere ile, birisinin profiline bakmak kolay friend eklemek çok kolay kasmıyor ps deki gibi bu detaylar çok önemli..
konsolu kapatmakta zorlanan bsc misafiri arkadaşım ayarları kontrol et ordan halledebiliyorsun 1 kere ayarını değiştirince sıkıntı olmuyor tamamen kapanıyor



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.