Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
524
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox Mağaza Ödeme Hatası
S
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yardımlarınızı bekliyorum< Resime gitmek için tıklayın >



S
7 yıl
Binbaşı

Sanal kart mı?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sanal kart ne oluyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yüzbaşı

e mailinizdeki yaşınız 18'den büyük mü?
Muhtemelen 18+ oyun olduğu için engelleniyor.



L
7 yıl
Teğmen

Aynı sıkıntı ile karşılaştım. Adres kısmındaki Türkçe karakterleri değiştirdim oldu. Daha sonra yine aynı sıkıntı oldu kendi kendine düzeldi bir süre sonra.



C
7 yıl
Yarbay

bende 2-3 kere aynı sorunla karşılaştım. birinde farklı kart ile denedim oldu.

diğerinde indirimli fifa17 alacaktım ne yaparsam yapim olmadı. aynı gün başka oyunlar aldım hiçbir sorun olmadı. sadece fifa 17de hata verdi. müşteri hizm ile görüştüm ingilizce. durumu anlattım çözeceklerini söylediler sonrasında fifa indirimi bitti tekrar denemedim. bazen ardı ardına birkaç kere oyun alınca microsoft bazen böyle engelliyormuş.

bu gün tekrar fifa indirime girmiş 3 farklı kart ile denedim olmadı. müşt hizm ile görüştüm durumu kısa kısa anlattım. adresleri güncellememi söylediler. adresleri güncelledim ingilizce harflerle yazdım, kartların hesaplarını kontrol ettim, vs herşeyi yaptım olmadı. aradan 3-4 saat geçti tekrar denedim ve ilk denememde oyunu alıverdim. ancak adresleri ingilizce karakter ile güncellediğimde hemen güncellemedi. sonradan ingilizce karaktere güncelledi ise bilemem. şimdi baktım ingilizce karakter görünüyor şu anda.

mutlaka microsoft müşteri hizmetleri ile görüşmekte fayda var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.