Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox 360 E 250 Gb + Kinect
Şehir : #Tekirdağ
İlan Türü : #Satılık
D
7 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Xbox 360 E 250 Gb + Kinect
Ürün Teknosa'dan alınmış, tam emin olmamakla beraber 3 ay kadar daha garantisi olduğunu tahmin ediyorum. Ürün ile birlikte Fotolarda görünen oyunlar hediye edilecektir. Ayrıca kutusunu kaybettiğimden diğer oyun kutularında olan Watch Dogs 2 oyunuda verilecektir. Ürünün çalışmasında hiçbir sorun olmamakla beraber, kozmetik olarak herhangibir darbe,çizik mevcut değildir. Yanlızca konsol üzerinde mercimek tanesi boyutunda beyaz bir leke vardır, muhtemelen oda boyandığında üzerine damlamış. Ürün orjinal olarak kullanılmış, kırdırılmamıştır.

Live hesabında ayrıca dijital olarak satın alınmış olan Fifa 15 , Forza Horizon , Dark Souls 1&2 , Assassin's Creed Black Flag , Mafia 2 , Deus EX , Dead Space , Army Of Two , Gears Of War 1&2&3 , Bioshock ve aklıma gelmeyen birkaç oyun daha içeren hesabıda dileyene ekstra 100 TL karşılığında verebilirim.

Birlikte alınmak istenirse ufak bir ikramım olacaktır.

Tekirdağ / Çorlu ve İstanbul/B.düzü tarafından elden teslim mümkündür.





Satış sebebim PS4'e geçmemdir.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.


Ürün cezayirli nick'li Hasan Bey'e satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle.
Fiyat : 649 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

B
7 yıl
Er

Takas düşünürseniz PM den dönüş sağlayın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.