Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
World war hulk'dan ayrıntılar
W
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Filmin dr. Strange de gecen dıyologdan bellı oldugu kanımca başka evrende hulkun kötu oldugu ve kral oldugu bı dunyada oldugu anlaşılıyor. Bu evrende eskı avengers uyelerı oldugu gıbı x-men ve f4 ekıbı de var. Ama kımden taraf bılmıyoruz. Ama şeytan Strangen hulkun baş adamlarından oldugu bellı. Chostrıder de aynı sekılde olabılır.
Bence tek evren olma savası yasanacak. Hulk kendı kral oldugu evrenının tek olmasını ve tek kralın kendısı olup herkese hukmetmek ısteyecek. Dıger evrendekı kahramanlarımız da kendı evrenının. Ve cıvıl war tarzı daha kötu yenı savas baslayacak. Belkı de ordakı avengerslar ve xmenın bazı kahramanları hulkun adamları olacak. Ve herkes kendısıyle savasabılır. Hulkun evrenınde demır adam kaptan amerıka gıbı kahramanları gercek oyunculsrıyla tekrar gorebılırız. Belkı onlarda hulkla savas ıcınde olacak. Ve bızım evrendekı yenı avengers grubuna yardım edecek. Bızdekı thor ordakı kotu thorla aynı anda savas sahnesı olabılır.
Çok kadrolu cok fena bı fılm bızı beklıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 12 Mayıs 2022; 2:52:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kevin fiege konuştu bu kpnu hakkında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Noldu cekilicekmiylis?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Yarbay

Bu konuyu açan elemanı pek ciddiye almayın, derim. Bozuk Türkçe ile hayalî bir şeyler anlatmaya çalışan garip bir arkadaş. Bazıları kendisine troll diyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erkahn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.