Merhaba arkadaşlar hafta sonu vatandan bir pc toplatıcagım eski kasamdaki windows 7 yi kaldırıp yeni kasaya kurmayi planliyorum fakat bunu nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam kısaca anlatayım eski kasam 5 senelik casper ( hurdaya cıktı cıkacak ) windows 7 var cd li bundan kaldırıp hafta sonu alcagım bilgisayara yüklemeyi planliyorum ama bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum ( kaldırma işlemi veya başka bir degiş ile eski kasadaki windows 7'yi iptal etmek )
Key konusu biraz karışık bazı keyler 3 cihaza kadar kurulabiliyor galiba , en kesin yöntem kurulumu yapıp widows u etkinleştirmeyi denemen. Kabul etmezse 30 gün deneme süren olacak o süre zarfında başka çözüm bulursun
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.