Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
135
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows Defender ya da bir antivirüs
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarımızın içindeki defender programına ne kadar güveniyorsunuz? Herhangi bir antivirüs yüklemek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rahatlıkla internette gezinebiliyor musunuz?
Ben gezinemiyorum.



D
3 yıl
Yarbay

Ben WD'ı da kapatıyorum. Tabii ki rahatlıkla internette geziyorum. Windows kullanmaya yeni başlamış birisi ne yüklerse yüklesin korunamaz, o ayrı.

https://thehackernews.com/2020/10/antivirus-software-vulnerabilities.html

Her programda açıklar olabilir. Bence HTTPS trafiğini süzen bir güvenlik yazılımı kullanmayın. Kaspersky, Bitdefender, Eset, Avast bunlardan en popüler olanları. Önermiyorum. Şahsi fikrim Windows Defender Antivirus'un yeterli olduğu. Fakat Windows kullanmaya yeni başlamış birisi ne yüklerse yüklesin korunamaz, o ayrı. Çok dert ediyorsanız Norton 360 önerebilirim.



F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Virüs girdi diye eformat attılar. 124 gb bilgisayar önce 117 sonra 107 gb oldu. Bunun virüs mü yoksa herkeste olan bişey mi olduğunu anlayamıyorum.



H
3 yıl
Yüzbaşı

Windows Defender muhtemelen çok sınırlı bir koruma sağlayacaktır . Mükünse başka bir antivirüs daha kullanmak uygun olur. Ama şu yönü ile faydalıdır eğer ki çok yayılmış virüsler olursa microsoft açısından bu virüslerin tespitini kolaylaştırması ve bu virüslerden kaynaklanan sonuçları önlemek amacı ile tüm windows bilgisayarlara gerekli tespit bilgilerini göndermesi açısından değerlidir. Kısaca çok temel bir koruma sağlar hiç yoktan iyidir ancak arkaplanda zaman zaman çok kaynak tüketir. Yanına bir antivirüs daha kurulması şiddetle tavsiye edilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.