Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
736
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 ses gelmiyor
T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Eski masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum. Bütün driverlar sorunsuz kuruldu. Ancak bilgisayardan ses gelmiyor. Realtek driverda da herhangi bir hata yok düzgün çalışıyor yazıyor. Müzik açtığımda ses düzeyi de müziğe göre değişiyor ancak hopalörden tık yok. İnternetteki hemen hemen her çözümü denedim olmadı. Hoparlörün bozuk olma ihtimali yok biliyorum kaldı ki kulaklıkla falan da denedim özel olarak. Sorunuma çözüm bulun lütfen.



T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Biraz daha kurcaladım. Hoparlör ayarlarından speakerdan daha üst ne kadar seviye varsa denedim ve hepsinde bir yerden hopörlörlerimden ses aldım. 4lü ayarladığım zaman asıl iki bölümden değil son iki bölümden ses geliyor. bunların ayarlamalarını nasıl yapabilirim? belli ki birşeyler ters ayarlanmış elle düzeltmek gerekiyor.

Özet: Höparlörlerin yerleri yanlış. Nasıl değiştirebilirim?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
8 yıl
Er

5+1 falan var dostum tam anlamadım ? yeşilden ses veriri işte aux ?



C
8 yıl
Yarbay

Harici hoparlör mü var 4 lü dediğini anlamadım ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TeaTone
T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bakın normal 2 speakerı olan bir müzik setim var ve onun aux girişini bilgisayarıma bağlamış durumdayım. tek bir ucu var yani. xp yüklü iken çalışan deliğe taktığımda speakerdan hiç ses gelmiyor. bende ayarlara giriyorum ve modunu speakerdan 4lü ye aldığım zaman. ilk ikisi yerine son ikisinden ses geldiğini görüyorum veya surround yaptığımda ön ve arkadan ses geldiğini görüyorum. ekrandaki şekilde. ben nasıl bu sesi tekrar speakerdan alabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.