Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
275
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Willem Dafoe, Green Goblin rolüyle Spider-Man 3'te bulunabilir
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Willem Dafoe, Green Goblin rolüyle Spider-Man 3'te bulunabilir



Disney ve Sony'nin ortaklaşa hazırladığı başrolünde Tom Holland'ın olduğu Spider-Man serisinin yeni filmi Spider-Man 3'ün çekimleri şu anda devam ediyor. Film için belli bir heyecan vardı ancak son haftalarda açıklanan haberler ile başka bir boyuta geçti.



Ayrıca Bkz.Fantastik orta çağ filmi The Green Knight'ın yeni vizyon tarihi belli oldu



Kafa karışıklılığı yaşanmaması için sırayla gitmekte fayda var. İlk başta Amazing Spider-Man serisindeki Jamie Foxx'un oynadığı Electro'nun Spider-Man 3'te olacağı açıklandı. Sonra Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange rolüyle filmde bulunacağı ve Peter Parker'ın yeni akıl hocası olacağı açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda ise ilk Spider-Man serisinin başrolü olan Tobey Maguire'ın ve yine ilk serideki MJ'i oynayan Kirsten Dunst'ın olacağı açıklandı. Hemen ardından Amazing Spider-Man serisindeki Spider-Man Andrew Garfield'ın ve Gwen Stacy'i oynayan Emma Stone'un filmde olacağı açıklandı.



Sonra meşhur Spider-Man 2 filminde Doctor Octopus'u oynayan Alfred Molina'nın ve Netflix'te bulunan Daredevil dizisinin başrolü Charlie Cox'un yine Daredevil/Matt Murdock rolü ile filmde bulunacağı açıklandı.



Şimdi de İlk Spider-Man filminde bulunan Green Goblin karakterinin yine efsane oyuncu Willem Dafoe'nin oyunculuğu ile Spider-Man 3'te bulunacağı açıklandı. Ayrıca Thomas Haden Church'ün yani Sandman'in de filmde bulunması bekleniyor.



Bu kadar oyuncuyu ve karakteri filmde nasıl kullanacaklar cidden büyük bir merak konusu. Ayrıca Sony ve Disney'in Spider-Man serisinin devamı için de anlaştığı ve yeni bir sözleşme imzalanacağı söyleniyor. 



Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak ve şu anda çekimleri devam ediyor.



 Haberi Portalda Gör

Strange işin içindeyse her zaman dilimi mümkün
Yoruma Git
elophidae - 3 yıl +4
E
3 yıl
Binbaşı

Strange işin içindeyse her zaman dilimi mümkün



O
3 yıl
Yüzbaşı

Hangi May hala olacak acaba? :D



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

Her eski veya ilintili oyuncuyu getirecegim diye les bir film ortaya cikarmasalar bari.. Yakinda venom rolunde tom hardy de gelir demedi demeyin..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 19 Aralık 2020; 23:18:31 >

G
3 yıl
Yarbay

Strange herhalde Peter'ı gezintiye çıkaracak ve bu filmde yer alacağı söylenen eski oyuncuları kısa kısa göreceğiz. Bir sonrakinde belki filme daha çok dahil olabilirler. Bu kadar haberden sonra yer almamaları mucize olur ama bu film dediğim gibi kısaca görünürler. Diğer filme fena hype yaparız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Tobey maguire siz duygusuz olur



D
3 yıl
Yarbay

İlk seri den sonra bu çöpleri izleyenler kaldımı ya şaka gibi



R
3 yıl
Binbaşı

toby spiderman rolünde çok iyiydi, neden onla devam etmediler anlamadım.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Binbaşı

Hocam spider-man dediğimiz lise öğrencisi. Yani onun yaşı kurtarmıyor artık. Hoş yenisi de büyüdü.





Bu mesajda bahsedilenler: @Romeo84
V
3 yıl
Yüzbaşı

Bu filmde Spider-Verse filminin temelleri atılacak gibi, tüm bu açıklanan karakterlerin çoğu da cameo olarak gözükecektir tahminimce. Spider Verse'e alt yapı hazırlanıyordur. Çünkü Spider-Verse öyle bir filme sığacak kadar küçük bir şey olamaz. Ayrıca MCU patronu Kevin Feige'de Spidey'in bu filmde diğer evrenleri keşfedeceği açıklandı. Zaten Dr.Strange filmi ile ve WandaVision disiyle doğrudan bağlantılı olacak. Wanda'yı canlandıran Elizabeth Olsen de bu filmde olacak diye söyleniyor.

Yukarıda arkadaş Tom Hardy'li Venom'da gelsin bari demiş zaten bir amaçları da o, gözükeceğine dair söylentiler de var. Filme ilk bakış gibi bir şey bu ay gelecek diye açıklanmıştı umarım bir şeyler gösterirler, doğrularlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 20 Aralık 2020; 13:50:32 >

H
3 yıl
Yarbay

Oldu olacak Tom Hardy'li Wenom'u da katın da tam olsun. Adamlar Avengers'dan sonra gerçek bir bombayla geliyor.




D
3 yıl
Yarbay

Spider-man çizgi romanlarını okuduysan sadece ilk sayılarda liseli olduğunu göreceksin, sonrasında üniversiteye geçiyor çalışıyor vs. bir ton olay oluyor. Yani sadece en başta liseli, sonuçta Peter Parker dediğimiz adam da bir insan büyüyor.




D
3 yıl
Yarbay

Ben Amca'sız, May Hala'sız Örümcek Adam olur mu?




Bu mesajda bahsedilenler: @ozgurrdunya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.