Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wifi Şifresi Kırma.
B
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Wifi Şifresi kırmak var galiba.
Siz nasıl kiriyorsaniz yada bunu bilen varsa soyleyebilirmi?.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Er

wifi şifresiz ama giremiyorum neden olduğunu bilen varmı?



Q
5 yıl
Er

Wifi şifre kırma konusunda mobil cihazlar ve windows tabanlı olarak çalışan programların detaylı açıklaması, kurulum ve kullanımı konusunda Wifi şifre kırma makalesini inceleyebilirsiniz.



M
4 yıl
Çavuş

wifi şifresi kırma resimli anlatım şeklinde yazılmış 2020 konusu ben şahsen denedim ve çalışıyor. 1 dakikada wifi şifreniniz kırabilirsiniz.



H
geçen yıl
Er

Merhaba,

Wifi şifre kırma işlemleri internette göründüğü kadarıyla kolay bir işlem değil. Bu işlem için network bilginizin olması gerekiyor. Ayrıca kodlama da bilmeniz gerekiyor. Paylaşılan birçok uygulama ile şifre kırabileceğiniz gösteriliyor fakat doğru değil. Bu kadar basit bir işlem olsa herkes yapmaz mıydı? Bu yüzden internette yayınlanan birçok uygulamayı indirmeyin veya kurmayın. Bunlar sizin bilgilerinizi ele geçirmeye çalışıyorlar. Şifre kırma yöntemleri bu kadar basit değil.

Wifi şifre kırmanın yöntemlerini veya nasıl olduğunu gene de merak ediyorsanız https://www.teknobh.com/wifi-sifre-kirma/ yayınlanan içeriği inceleyebilirsiniz. Fakat dediğim gibi bu uygulamaları vs sakın indirmeyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.