Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
5394
Tıklama
20
Öne Çıkarma
Whatsapp'ta fotoğraflar artık kalitesi bozulmadan gönderilebilecek
U
geçen yıl
General
Konu Sahibi

Whatsapp'ta fotoğraflar artık kalitesi bozulmadan gönderilebilecek
WhatsApp geliştiricileri uygulamanın yeni sürümünü 2.23.2.11 numarası altında yayınladı ve şimdilik yalnızca Android cihazlar için Google Play Beta Programı'nda test edilebiliyor. WABetaInfo'nun son raporuna göre WhatsApp ekibi, uygulama üzerinden orijinal kalitede fotoğraf göndermeyi mümkün hale getirmeye kararlı.



Ayrıca Bkz.iPhone üretim şefi açıkladı: iPhone'lar neden Android telefonlardan daha kaliteli?



Gönderilen görseller sıkıştırılmayacak



Önceki sürümlerden birinde test edilen ve WhatsApp aracılığıyla gönderilen resimlerin kalitesini "otomatik", "en iyi kalite" ve "veri tasarrufu" arasında seçmenize izin veren HD Fotoğraflar özelliği hakkında bilgiler mevcuttu. Ancak o özellikte bile en iyi kalitedeki fotoğraflar yine de sıkıştırılmış olarak gönderilebiliyordu.



Whatsapp'ta fotoğraflar artık kalitesi bozulmadan gönderilebilecek
WABetaInfo'ya göre, Android işletim sistemi için 2.23.2.11 güncellemesinde, görselleri artık herhangi bir sıkıştırma olmadan orijinal kalitelerinde göndermek mümkün olacak. Şirket uzun bir süredir beklenen bu özelliğin testlerini henüz tamamlamadı. Dolayısı ile bu seçeneğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise belli değil.




Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-2-11-whats-new/

 Haberi Portalda Gör

Bazı arkadaşlara Dslr ile çekilmiş fotoğraflarını atıyorum belge olarak seçip orjinal şekilde neymiş fotoğraf görünmüyormuş önizlemeden bahsediyor güya bende direk seçip yolluyorum he iyi bu diyor...

Böyle kişiler için yüksek kaliteli fotoğraflar veri kaybı
Yoruma Git
Yorumun Devamı Glorfindel1907 - geçen yıl +69
Telegram sonunda WhatsApp’i iyi bir hâle getirdi. Eger buyuk kullanici Telegram’a gecmeseydi hâlâ WhatsApp’te sadece sms islevlerini kullaniyor olurduk 😃
Yoruma Git
Guest-576135C16 - geçen yıl +65
Hele şükür , zahmet oldu
Yoruma Git
dogangoxel - geçen yıl +36