Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1375
Tıklama
8
Öne Çıkarma
WhatsApp'ın merakla beklenen özelliğinin detayları belli oldu
A
3 yıl
General
Konu Sahibi

WhatsApp'ın merakla beklenen özelliğinin detayları belli oldu



WhatsApp ağırlıklı haberler paylaşan WABetaInfo isimli web sitesi, henüz geliştirilme aşamasında olan WhatsApp çoklu cihaz özelliğiyle ilgili yeni bilgiler paylaştı. Dört gözle beklenen çoklu cihaz desteğiyle ilgili ortaya çıkan bu bilgiler söz konusu özelliğin nasıl çalışacağı hakkında daha fazla ayrıntıyı gözler önüne serdi.



Ayrıca Bkz.YouTube'un iOS uygulaması, resim içinde resim özelliğine kavuştu



2 ay içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor



WhatsApp çoklu oturum desteğiyle birlikte, kullanıcıların WhatsApp'ı aynı anda 4 cihaza kadar kullanmasına imkan tanıyacağı biliniyordu. 2 ay içerisinde kullanıma sunulması beklenen çoklu cihaz desteğiyle ilgili gelen yeni bilgilerse şöyle:




  • Bağlı cihazlar, ana cihaz internet bağlantısına sahip olmasa dahi WhatsApp'a erişebilecek.

  • Bağlı cihazların WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilmesi için ana cihazın internet bağlantısı en fazla 2 aya kadar kesik kalabilir.

  • Desteklenen cihazlar arasında WhatsApp Web, WhatsApp masaüstü uygulaması ve Facebook portal bulunur.

  • Çoklu cihaz özelliğini önceden denemek isteyen kullanıcılar beta sürümleri yükleyerek test edebilecek.

  • Sesli ve görüntülü aramalar bağlı cihazlarda da çalışacak.

  • Bağlı cihazlardan eski bir WhatsApp sürümü kullanan kişilere mesaj gönderilemeyecek.




Kaynak:https://wabetainfo.com/latest-news-about-multi-device-features-and-limitations/

 Haberi Portalda Gör

Bence kesinlikle telefon numarası olmalı. Yoksa herkes habire hesap açar. Bu şekilde güvenli. En azından karşındaki kişinin telefon numarası oluyor. Bir sıkıntı olsa
Yoruma Git
Rachsuchtig - 3 yıl +10
G
3 yıl
Binbaşı

Yani watsap zoom gibi olabilir.




A
3 yıl
Yüzbaşı

whatsapp artık telefon numarası ile account yaratmaktan vazgeçmeli.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Binbaşı

ipad gelecek mi? yoksa tın.coklu felan umursamam




R
3 yıl
Yarbay

Bence kesinlikle telefon numarası olmalı. Yoksa herkes habire hesap açar. Bu şekilde güvenli. En azından karşındaki kişinin telefon numarası oluyor. Bir sıkıntı olsa



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aliceqper
A
3 yıl
Yüzbaşı

Whatsapp şu anda olduğu gibi güzel. Ek birşey yapıp da huzur kaçırmaya gerek var mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
3 yıl
Binbaşı

Şu an da b*k gibi. Acilen iyileştirilmesi lazım. Biraz Telegram falan kullan uyan dostum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @arion
Y
3 yıl
Teğmen

Coklu ama telefon numarası ile giris guzel olur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

MERAKLA BEKLENEN ÖZELLİĞİ(!)

clickbait donanımhaber.



A
3 yıl
Yüzbaşı

walla güvenlikten ölcez. Twitter, youtube da account var da ne oluyor? whatapps ta telefon değişince account gidiyor, tek telefonda iki account kullanamıyorsun. bu devirde gereksiz bence bu kadar oğraşmak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Rachsuchtig
A
3 yıl
Yüzbaşı

mark illa bir kıllık yapacak! neden bir ana cihaz ve 2 ayda bir ana cihazın nete bağlanması dayatması? Bu konuda telegram ne güzel çözmüş sorunu, telefonla üye oluyorsun ama telefon ve hatta telefon numaranı kullanmak zorunda değilsin...
benzer dayatmalar gruptaki kişi sayısı sınırında da var, neden 250 kişi ile sınırlı! Diğer operasyonlarını baltalıyor diye uygulama geliştirmekten aciz...




F
3 yıl
Yarbay

youtube, facebook, instagram, whatsapp gibi tekele kaçan hiçbir yapıyı desteklemiyorum. Kafalarına göre kendilerine karşıt düşüncede olan hesapları kapatıyorlar, videoları siliyorlar vs vs. Alternatifleri yaygınlaştığı an asla bunları kullanmayı düşünmüyorum.



E
3 yıl
Binbaşı

Bence iş okul vs olsun bir sürü tanımadığın insanlarla aynı gruba girdiğin oluyor. Telefon numaranı yayabilecek insanlara denk gelebiliyorsun. Telefon numarası olmadan bunu yapmanın kişisel gizlilik için hayırlı olduğunu düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 22 Haziran 2021; 13:38:45 >


Bu mesajda bahsedilenler: @WaylandIZMIR
B
3 yıl
Binbaşı

Getirilmesi gereken özelliklerden bazıları gelmiş sonunda. Daha çok eksiği var. Mesela daha fazla özelleştirme olması lazım telegramda olduğu gibi. Yani mesela 10 mbdan büyük videoları vs. otomatik indirmesin diye oraya belirtebilmeliyim ya da grupta paylaşılan tüm resimleri iki tıkla topluca indirebilmeliyim vs.

Mesela gruplarda telefon numaramızı gizleyebilmemiz gerekiyor. 120 kişilik grupta telefon numaran ortada. Şimdi diyebilirsiniz ki ne kıymetli numaran varmış. Doğru dürüst konuşmuşluğum olmayan insanlar oradan lazım olur mantığıyla numaramı ekleyebiliyor. Ee ne kadar fazla insan o kadar fazla risk. Arayan kim temalı uygulamaları vs. kullanan insanlar rehberini eliyle tanımadığı insanlara vermiş oluyor. Sonra sabahın köründe bilmem nereden arayıp bir şey pazarlamaya çalışan robotik çağrıları engelle dur.



A
3 yıl
Yarbay

E2E şifreleme ne olacak? Telegram’da sırf bu yüzden E2E şifreleme default olarak kapalı geliyor. Son maddede de geriye yönelik desteği kapattıklarını söylüyorlar, Allah bilir o arada neler katacak Facebook. Bana biraz şüpheli geldi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.