Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WhatsApp'a web'de arama özelliği geldi
A
4 yıl
General
Konu Sahibi

WhatsApp'a web'de arama özelliği geldi



Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iletilen mesajların Web'de aratılmasını sağlayan yeni bir özelliği uygulamaya dahil etti. Bu sayede gerçeklik payı bulunmayan yanlış bilgilerin yayılması engellenecek.



İletilen mesajlar, WhatsApp'tan çıkmadan internette aratılabilecek



Kullanıcıların birçok kez iletilen mesajlar hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak için geliştirilen Web'de arama özelliğiyle WhatsApp gruplarından yayılan yalan yanlış bilgilerin önü kesilecek. 



Daha önce çok kez iletilen mesajların üzerine özel bir iletildi etiketi (çift ok simgesi) ekleyen mesajlaşma devi, şimdi de bu mesajların yanına büyüteç simgesi dahil etti. Böylelikle birçok kez iletilen mesajların tek tıklamayla WhatsApp'tan çıkmadan Web'de aratılmasının önü açıldı. 



Ayrıca Bkz.Google tekel olmak için neler yaptı? İşte belgeleriyle Google'ın etik dışı rekabet stratejileri



Bu özellik, kullanıcıların ilgili mesajı tarayıcıları üzerinden yüklemelerine olanak sağlıyor ve bu mesaj WhatsApp tarafından hiçbir zaman görülmüyor.



Web’de ara özelliği bugünden itibaren ABD, İngiltere, Brezilya, İrlanda, İspanya, İtalya ve Meksika’da Android, iOS ve WhatsApp Web için WhatsApp’ın en güncel sürümüyle birlikte kullanıma sunuldu. Web'de arama özelliğinin ilerleyen günlerde diğer ülkelerde de kullanıma açılması bekleniyor.



Kaynak:https://blog.whatsapp.com/search-the-web



F
4 yıl
Er

Bu özelliği GB WhatsApp uygulamasında ücretsiz olarak alacak mıyım?



D
4 yıl
Yarbay

gereksiz ne gerek var ki ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.