Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
5370
Tıklama
19
Öne Çıkarma
WhatsApp'a kullanıcı adları geliyor: Nasıl alınacak?
E
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

WhatsApp’ta kullanıcı adları yok, mesajlaşmaya başlamak için telefon numarasıyla kaydolmak gerekiyor. Ancak, bu yeni WhatsApp sürümüyle değişecek. WhatsApp’ın kullanıcı adı özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.



Ayrıca Bkz.WhatsApp'a mesaj düzenleme özelliği geldi



WhatsApp'ta telefon numarası gerekmeyecek



Şu anda WhatsApp’ta size mesaj göndermek isteyen herkesle numaranızı paylaşmanız gerekiyor. Bu da büyük gizlilik ve güvenlik sorunu demek. Platformda kullanıcı adı kullanıma sunulduğunda bu sorun ortadan kalkacak. Kullanıcı adınızı kişilerle paylaşarak size mesaj göndermelerini sağlayabileceksiniz.



WhatsApp kullanıcı adı nasıl alınır?



WhatsApp'a kullanıcı adları geliyor: Nasıl alınacak?
Yeni WhatsApp özelliklerini herkesten önce deneyimleyen WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsüne göre, profil sayfasından WhatsApp kullanıcı adı almak mümkün olacak.




  1. WhatsApp'ı açın.

  2. Ayarlar'a dokunun.

  3. Profil'e girin.

  4. WhatsApp kullanıcı adı yanında kalem simgesine dokunun.

  5. @ kullanıcı adınızı girin.



Kullanıcı adları daha akılda kalıcı ve özellikle tanımadığınız kişilerle sohbet ederken grup sohbetlerini de kolaylaştıracak. Bununla birlikte, özellik geliştirilme aşamasında olduğundan WhatsApp’ta kullanıcı adlarının nasıl kullanılacağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Örneğin; yalnızca işletmelerle iletişime geçerken mi kullanılabilecek yoksa herhangi bir kişiyle özel mesajlaşırken de kullanılabilecek mi bilinmiyor. WhatsApp kullanıcı adı alma seçeneği ilk olarak Android 2.23.11.15 sürümünde görüldü.




Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-11-15-whats-new/

 Haberi Portalda Gör

Wp'da legal kerhaneye dönecek o zaman. Telegram gibi 😏
Yoruma Git
XJohnMacTavishX - 11 ay +49
Karşımızdaki kişinin gerçekten o kişi olduğunu nasıl bileceğiz? Bizim adımızı kullanıp milleti dolandırmaya kalkarlarsa ne olacak. Sadece kullanıcı adı sıkıntı...
Yoruma Git
Destan001 - 11 ay +25
Whatsapp ta karışır yakında.
Yoruma Git
dehsetfatih - 11 ay +11