Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1056
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Whatapp konuşma geçmişi
R
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepinize merhaba ufak bir sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Aslında sorun ufak fakat yapamazsam benim için çok büyük olcak konuya gelmek gerekirse:
Whatapp konuşma geçmişini bilgisayarda açmam gerekiyor yada telefonda açmam gerekiyor 2 adet geçmiş var ve birisi android diğeri ise iosta yedeklenmiş konuşma geçmişleri tarihleri 1 2 yıl öncesine ait. İkiside aynı konuşmaları içeriyor farklı numaralar.

İostaki icloudda yedek kayıtlı görünüyor ve telefona whatapp yüklediğimde o numara ile açmadığım için icloud yedeği göstermiyor bunu bilgisayarda açabilir miyim? numara ile aç dersenizde numara kullanıma geçen aylarda kapandı bunu açtırmaya çalışıyorum fakat yıl doldurmadığı için açamıyorum..

İkinci androiddeki ise ben o zaman sadece whatapp klasörünü kopyalamışım elimde database felan var fakat key dosyası yok bunu bilgisayarda açma şansım varmı?

bu konuşmalardaki foto,ses,video hiçbirini istemiyorum sadece konuşma listesini istiyorum eğer bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çok araştırdım 2 3 program denedim fakat android tabanlı yedeği açamadım..
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.