Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
50
Cevap
2776
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: What If...? (2021 - ) | Marvel Studios • Disney+ (2. sayfa)
T
3 yıl
Yarbay


Filmlerde çok kolay şekilde yok edilebilir ilken( doktor strange portal açıp kafasını koparmasi gibi)neden yapılmadı diye çok soruldu o yüzden istediklerini yaptıklar. Birde gerçek kötü thanos değil gibi Bir hava yapmaya çalışıyorlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DinoCrocetti
Z
3 yıl
Yüzbaşı


Watcher'in bile başa çıkamadığı Ultron'u bu kadar kolay yenebileceklerini düşünmemiştim. Yine mutlu sonla bitirdiler. Kötü sonla bitirerek dizinin ismine yakışır bir son yapabilirlerdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooteknist93 -- 6 Ekim 2021; 19:1:30 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay


Nereye kolay hocam? Adam 2 3 kez evreni yok etmeye çalıştı. Dr. F strange aldi yedi. Strange inerse hepsi iner dedi ona odaklandı. Yaydan çıkan Okun icinde manyak başka bir ai olduğunu beklemiyordu.
Aslında dr f strange çok güçlü olduğu için size kolay gelmiş olabilir.
En sonunda neden ölmüyorsunuz diye çıldırma sebebi de buydu. Onun alt metiniydi. Dr. F strange olmasa dediği gibi düşünce gücü kırıntısı ile ekip yok olurdu.

Ama taş çalma mevzusu beni de sıktı. Endgame sonunu sevmeme sebebim de buydu. Abicim bu taşlar bu kadar kolay calinmamali. zaman taşı bilmem ne gözü diye kapalı kutuya konmuş. hepsini koy kapalı yere.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zooteknist93
V
3 yıl
Yarbay

Son bölüm benim oldukça hoşuma gitti açıkçası. Bölümler genel olarak 4,8,9 çok iyi geri kalanlar vasat şeklinde benim açımdan.

Şu ana kadar mcu büyük villainler içinde en mantıklı bu ultron yenildi. 2 kere falan zaten o evreni yok etmeye çalıştı, doctor strange absorbe etti. Ayrıca doctor strange'in koruma büyüsü sayesinde takım üyeleri bu kadar dayanabildi. Yani kısacası kendi evrenini yok eden doctor strange ancak ultrona karşı koyabilirdi koydu da. Ama tek başına yeterli değildi ekip üyeleri de ona yardımcı oldular. Yalnız doctor strange'in ayna boyutu acayip güçlü bir şey anlayana. Ayna boyutuna aldığın kişiyi istediğin bir şekilde, sahte bir biçimde yaşatıyorsun. Adeta yeni bir evren yaratmak gibi. Strange infinity war filminde thanosu da almaya çalışmıştı; thanos kırmıştı ayna boyutunu. Birde son olarak marvel büyü konusunda ışıklı toplar atmak dışında oldukça kısıtlı bir hayal gücüne sahip. Umarım bu seride ki strange'i örnek alıp film evrenindeki strange'den de benzer büyüler, benzer güçler görebiliriz.



L
2 yıl
Yüzbaşı

4.bölüm doctor strange multiverse of madness filminin alt yapısımıydı acaba ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
2 yıl
Yarbay

marvel evreninde daha ne kadar ileri gidilebilir sorusuna bir cevap veren 9 bölümlük minik marvel dizisi. marvel hayranları için her türlü gideri var..



B
5 ay
Yarbay

2. Sezon fragmanı geldi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 ay
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=TiEVqZ2Bc_c


https://www.imdb.com/title/tt10168312/
2.Sezon 22 Aralıkta başlıyor. 9 bölüm olarak izleyeceğiz ve her gün 1 bölüm olacak.



G
4 ay
Yüzbaşı

İlk iki bölümü izledim malum şekilde elde ederek. Şuanlık güzel gidiyor ama bakalım diğer bölümleri bağlayan bölüm hangisi olacak onu merak ediyorum.



T
4 ay
Yarbay

Disney plus alıyoruz, türkiye disneyine gelmiyor, kaçak izliyoruz.
Amazon prime alıyoruz, her yere sansür koyuyorlar, yine kaçaktan izliyoruz.
Filmler her ülkenin disneyine geliyor, türkiyeye gelmiyor.

Bıktım gerçekten, rezalet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 ay
Yüzbaşı

Beşinci bölümü de izledim 5 günde. Yarın altıncı bölüm var, ilk beş bölüm normal bir çizgi dizi gibi ilerliyordu ama yavaş yavaş what if izlemeye başlayacağız gibi duruyor çünkü beşinci bölümün sonunda bazı olaylar oldu.


Bölüm sonunda Kaptan Carter'ın altında bir kırmızı portal açıldı ve içine çekildi, gittiği yerde de çok eski dönemlerden olduğu baya belli olan Scarlet Witch ve Nick Fury varyantları vardı. Oha gerçekten, sanırım 1602'de geçecek bölüm bu bölüm.

Yarın çıkacak bölümü merakla bekliyorum. Açıklanan bölüm isimlerine göre Kahhori isimli yeni bir karakterin hikayesini izleyeceğiz galiba. Bölümün Türkçe ismi'de Kahhori dünyayı yeniden şekillendirseydi, ne olurdu?

Bu bölüme puanım 8. Yarın görüşmek üzere.

Edit: Marvel bir video paylaşmış. O yüzden yorumumda bazı düzenlemeler yaptım. Video sanırım yarın çıkacak bölümün sneak peek'i gibi bir şey. Sneak peek bir sonraki mesajda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 27 Aralık 2023; 1:28:31 >

G
4 ay
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=mt7iXDMUGLw
Altıncı bölüm sneak peek'i.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 27 Aralık 2023; 1:26:57 >

D
4 ay
Yüzbaşı

kaptan amerika klişeleri ile dolu sıkıcı bir bölüm sonrası çok güzel bir bölüm oldu bu. hatta Şuana kadar ki en güzel bölümdü bence



A
4 ay
Yarbay

+

exxen alıyoruz bir maç seyredemiyoruz. Ne kadar eleştirsekte en iyisi netflix.




Bu mesajda bahsedilenler: @Targaryen96
D
4 ay
Binbaşı

Hem son bölüm hem de genel olarak

Odin'i yenmek bu kadar kolay almamalı yav çok saçmaydı bence.Odin baya OP bir karakter yani Hela'nın gücü olmayan haline falan bu kadar kolay yenilmemeli.Ayrıca Marvel Thanos düşmanı mı ben anlamadım her bölüm sonunda birileri Thanos'u tokatlıyor.



D
4 ay
Yüzbaşı

Finalden


Sonsuzluk Taşlarıymış, Tüm kozmik Yaratıkları İçine Çeken dr.strange'miş Abi güç konusunda bunlar Hep Adı Amerika İla başlayan Karakterlerin yanında solda Sıfır. Yani Kendi Kurallarının İçine Ediyorlar.
Hani Bir Sonsuzluk taşına Bile Dokunmak Çoook Büyük bir güç istiyordu, Yarı Tanrı olan Toplam 5 Kişi Bilmem Ne taşını tutarken Ölüyordu. Koca Thanos Tüm Taşları Kontrol Edebilmek İçin eldiven Yaptırdı? Bunlar Hiç miydi de Adı Amerika olan Ablamız Tek sefere tüm Taşları Eline aldı da kullandı? Birde Hiç bir Büyü kullanma geçmişi olmadan Taşların gücünü kullanarak dr.strange e karşı geliyorlarya bayıyo beni. izlerken sıkıldım açıkçası.
İlk Sezon Çook ama Çook daha iyiydi. Bu Sezon Favorim 6.Bölüm, 1.bölümde çok iyiydi. Gerisi Ortalama veya Klişelerle dolu palavralardan oluşuyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 ay
Yüzbaşı

Ben ilk 2 sezonun Loki dizisindeki gibi Kaptan Carter ve Doctor Strange'in hikayesi olarak bileşik şekilde plandığını düşünüyorum. Ben genel olarak bu sezonu beğendim güzeldi bence.



G
4 ay
Yüzbaşı

Söylenilene göre üçüncü sezon için çok fazla beklemeyecekmişiz. Yakında gelecekmiş yani. İlk iki sezon MCU'nun şuanki fazlarından çok geride kaldı üçüncü sezonla şuanki fazlara yetişme niyetleri var. İlk sezonda gösterilen zombi bölümü için ayrı bir dizi çıkacakmış ama belki bu yeni sezonda bir bölüm çıkabilirmiş kaldığı yerden devam eden.

Ne olacak göreceğiz bakalım. Son olarak bu sezon disneyin aldığı geri dönüşe göre hem son sezon olabilirmiş hemde devam edebilirmiş. Son sezon olsa bile tamamen dizinin bitmesi mantıklı çünkü önümüzde Secret Wars hikayesi var ve çizgi romanlardan bilindiği gibi Secret Wars hikayesi sonucunda tek bir tane evren kalıyordu ve diğer her evren yok oluyordu, yeni kozmoz başlıyordu.

Umarım yakın zamanda üçüncü sezonu görebiliriz, yakın zamanda bir fragman görme ihtimalimizde var onu da söyleyeyim.



S
4 ay
Yüzbaşı

1.Sezondan sonra çok kötü bir sezon olmuş gerçekten, 1 bölümü dışarısında tutuyorum Kahhorili bölüm 6. bölüm olması lazım o çok iyiydi. Özellikle bir konudan çok muzdaribim ya arkadaş bu kaptan carter de abicim ya , kadın GOD olmuş GOD, ya bu altı üstü bir süper asker, kadın neler yapıyor tanrı seviyesinde kimseden dayak yemiyor hasar almıyor MCUnun en güçlü karakteri lan o zaman diğer karakterler neden var diyor insan. Gerçekten MCU bitti artık hiç ilgilimi çekecek bir olayı kalmadı inanın zorla izledim what ifi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.