Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
872
Tıklama
0
Öne Çıkarma
weTool 1.1.4
H
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar weTool 0.3.8 1.1.3 ve yukarısı için olan sürümü dün çıkmış. Ama installerda problem var hata veriyor. Bilemiyorum belki source da problem vardır. Ben app formatındaki programı pc ye yükledim. Oradan iphone browser yardımı ile applications klasörüne attım fakat çalışmadı. Bu işlemi yaparken yapılması gereken özel bir durum varmıdır?



N
16 yıl
Teğmen

izinlerini ver. klasöre sağ tıkla özellikler de ordan izinlere 0755 de. dene olmazsan klasörün içine gir Ctrl+A ile hepsini seç özellikler de orda da 0755 yap izinleri. telefonu kapa aç düzelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Yüzbaşı

Dun installer dan bende yuleyememistim fakat bu sabah yukledim ve calistirdim. Bende ki versiyon 1.1.3, arama gecmisini numara olarak gosteriyor normal midir bu? ilk defa kullaniyorum, isimleri gormeden aradan numara silmek cok zor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
16 yıl
Yarbay

hayır we tool ve CallID'de bu sıkıntı var bu nedenle iLog programını öneriyorum... isim olarak gözüküyor bu programda kayıtlar... bununla ilgili linke üst konular içinden ulaşabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
16 yıl
Yarbay

arkadaşım installerde görünen 2 tane wetool var biri ingilizce sen çince bilgi kısmı olanı yükle fix e gerek yok direkt çalışır ve ayrıca korktuğunuz gibi çince değil program kendisi ingilizce açıklama kısmı çince sadece ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
16 yıl
Yüzbaşı

pardon ya wetool nedır soyleyebılırmısınız tesekkurler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
16 yıl
Yarbay

wetool

dielimki sisinle 10 defa telefonla görüştük hangi saat dk da kaç sn konustuk cevapsız 5 kere aradınız hangi tarih hangi saatte olmuş gelen sms nezman gelmiş okiş ile bilgiler gibi epeybi log kayıtları tutan uygulama diyebiliriz ..


istediğimizi arada silebilmemeiz en güzeli..

özellikle bazı insanların aralardakileri silmesi gerekebilir ..


callID ilog gibi bikaç programın birleşimi diyebilriz ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Teğmen

ILog u acip alttan Log a basarsam benim iphone da ana menuye donuyor. bu normal mi yoksa daha gelistirme asamasinda mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.