Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WebRTC sızıntılarına görünen IP adresini yönlendirmek mü ?
P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, ABD kaynaklı proxy kullanarak erişmeye çalıştığım bir site var, ancak webrtc testinde IP adresimi gizleyecek şekilde ayar yaptığımda site bunu fark ediyor ve girişime izin vermiyor. Ip adresimi gizlemediğimde ise Türkiye IP adresim karşı tarafa görünür hale geliyor. Webrtc adresini proxy adresi olarak göstermek mümkün mü? Sızıntı olsun ama proxy adresi sızsın istiyorum. Teşekkürler.



D
5 yıl
Yarbay

Webrtc adresini proxy adresi olarak göstermek mümkün mü? Sızıntı olsun ama proxy adresi sızsın istiyorum.

Bu dediğiniz gerçekleşse zaten sızıntı diye bir şey söz konusu olmaz. Yanlış mı anladım?

WebRTC'yi devre dışı bıraktığınızda sonuç ne oluyor? Ya da devre dışı bırakmayı denediniz mi? Çünkü sızıntıya karşı alınabilecek çözüm devre dışı bırakmak. WebRTC sızıntısı kullandığınız Proxy/VPN vs. hizmetinden kaynaklıdır.

Local IP'de sizin IP adresinizin görünmesi normal fakat Public IP kısmında kullandığınız Proxy IP adresinin görünmesi gerekiyor. Aksi halde bunu düzeltmenin yolu dediğim gibi WebRTC servisini kapatmak ya da devre dışı bırakmayı sağlayan eklenti kurmak. Chrome ve Firefox mağazında var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

WebRTC'yi kapatınca zaten testler kapalı olduğunu algılıyor. Bu noktada ne DNSlerde ne de başka testlerde sızıntı tespit edemiyorum. WebRTC açıkken ise gerçek IP adresim görünüyor. Benim yapmaya çalıştığım şey bu özellik açıkken proxy adresinin görünmesi sağlamak. WebRTC açık olmadığı durumda erişmeye çalıştığım adres giriş yapmama izin vermiyor.Chrome'a ZenMate WebRTC Protect eklentisini kurup denedim. Bu eklenti açıkken de testler sonsuz döngüye giriyor ve sonuç alamıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Hollow
D
5 yıl
Yarbay

P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir fark yaratmadı ama farklı proxylerle denemeye devam edeyim en iyisi :)




Bu mesajda bahsedilenler: @The Hollow
A
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba

HMA ..vs ücretli kullanılan düzgün bir VPN servisiyle olur
Bedava sirke baldan tatlı falan değildir

Güle Güle..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.