Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
210
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Wasteland 3 [XBOX ONE ANA KONU]
V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Wasteland 3 - Patriarch of Colorado Gamescom Fragmanı

Videoyu izlemek için tıklayınız

-

Colorado Valisi, tek bir şartla Çöl Savaşçıları'na yardım etmeye söz verdi: Topraklarını onun kana susamış üç çocuğundan kurtarman gerekiyor. Bu kıyamet sonrası RPG'de yeni bir üs inşa etmek için kuzeye gitmeli, bir araç bulmalı, askerleri eğitmeli, Colorado'nun vahşi, buz tutmuş topraklarında keşfe çıkmalı ve yerlilerle başa çıkmalısın, ama unutma, her seçimin bir sonucu vardır.

Wasteland 3'te Arizona'nın kaderi, Colorado'nun kaderine bağlı. Bir Çöl Savaşçısı olarak Arizona'yı ayakta tutmak için mücadele ediyorsun, ama bu savaşı kazanman imkansız. Kurtuluşun tek yolu yardım almaktan geçiyor ve eğer Colorado'yu valinin kana susamış üç çocuğundan kurtarırsan ihtiyacın olan desteği alacaksın.

Wasteland 3, oyuncuya zorlu bir taktiksel çatışma, saatlerce keşfedilecek bir harita, sürprizlerle dolu etkileşimli bir hikaye ve zorlayıcı ahlaki kararlar sunan, inXile Entertainment imzalı bir kıyamet sonrası RPG oyunudur. Tek başına veya takım olarak oynayarak ekibini kendi oyun tarzına uygun özellikler ve yeteneklerle donat ve aracın Kodiak'ı ölümcül bir savaş makinesine dönüştür. Colorado'yu kurtarmak hiç kolay olmayacak, ama Arizona'nın tek ümidi sensin, o yüzden başarısız olmak söz konusu bile olamaz.


-

Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2020
Tür: Role-Playing
Dağıtıcı: InXile Entertainment
Geliştirici: InXile Entertainment

https://gamefaqs.gamespot.com/xboxone/197422-wasteland-3
https://www.metacritic.com/game/xbox-one/wasteland-3

Resmi Site:https://www.inxile-entertainment.com/wasteland3

-

Ekran Görüntüleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ağustos 2020; 19:14:36 >

V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Wasteland 3 – Character Customization & Combat

Videoyu izlemek için tıklayınız

-----

Wasteland 3 – Story & Characters

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Mayıs 2020; 18:2:32 >

V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Wasteland 3 - Dev Diary #3

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Wasteland 3 Co-op Fragmanı

< Resime gitmek için tıklayın >

Yayıncı Deep Silver ve geliştirici inXile Entertainment, sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu Wasteland 3 için co-op oynanışın gösterildiği yeni bir fragman yayınladı.

Co-op oynanışta ortağınızla birlikte savaşlarda strateji belirleyecek, Colorado'nun çetelerini, topluluklarını ve kültlerini nasıl yöneteceğinize dair seçimler yapacak ve ganimetleri nasıl paylaşacağınıza karar vereceksiniz.

İki rakip NPC'nin arkasından iş çevirerek iki kat ödül kazanmak gibi sadece co-op oynanışta karşılaşabileceğiniz fırsatlar olacak. Ayrıca ana üssünüzde arkadaşınız hakkında dedikodular yayarak ona sataşmak gibi anlar da bulunacak.

Wasteland 3 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store ve Steam) için 28 Ağustos'ta çıkacak. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil olacak.


Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wasteland_3_Coop_Fragmani-103982.htm



T
3 yıl
Yarbay

Hala oynamamış olanlar için ufak hakkında karaladığım ufak bir yazı. ilgilenenler okuyabilir.

https://shoutout.wix.com/so/29NlBrpVC?languageTag=en



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.