Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Was machst du am Wohende?
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Almanca dersinden proje ödevim var. Fen lisesinde olduğumuzdan Türkçe, İngilizce, Matematik FKB hariç online derslere girmiyorum ve çalışmıyorum.Haliyle Almanca'm da zayıf. Almanca haftasonu n'aptığımızı anlatmamız isteniyor. Metin burada çevirisini yapabilir misiniz?. Şimdiden teşekkürler.
Sabah 4'te kalkarım. Yüzümü yıkarım. Sonra da 1 saatlik yürüyüş yaparım. Eve dönünce duş alırım. Biraz dinlendikten sonra internette sörf yaparım.Sabah 8'de kahvaltımı yaparım. Saat 10'dan 12'ye kadar ders çalışırım. Öğle vakti arkadaşlarımla dışarıda vakit geçiririm. 5'te evde olurum. Saat 6 da akşam yemeğimi yerim. Saat 7'ye kadar televizyon izledikten sonra saat 8:30'a kadar online oyun oynarım. Saat 9'dan 9:30'a kadar kitap okurum. Saat 10'da yatarım.



P
2 yıl
Yarbay

B1 var aliyorum. b1+ lakin ocak 14 de B2 basliyor. Su an bilgimle

I stehe morgens am 4 uhr auf und wasche mich mein Gesicht. Danach laufe ich 1 stunde und wann ich komme weider zu Hause zuruck, nehme ich einen Dusch boyle iste. 35 den sonra 4. dili ogrenmek zor geliyor. hele almanca olunca bu dil :(



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.