Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
438
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vox Amfiyi Hoparlör Olarak Kullanmak
S
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar. yakın zamanda bir elektro gitar ve amfi siparişi verdim. amfi linkini bırakıyorum aşağıya. Ben aslında bu işlerde yeniyim. evde kendi kendime öğreneceğim sorum ise şu. bu amfiyi bilgisayara hoparlör olarak bağlayabilir miyim? bunu yapma amacım ise şu, rocksmith oyunu bayağı keyifli ve öğretici geldi. Oynamak istiyorum ama şu an ne kulaklık ne hoparlör herhangi bir ses sitemim yok. Bu amfiyi bilgisayara bağlayabilirsem ekstra bir masraf yapmama gerek kalmıyor ama eğer bağlayamazsam gidip bir de kulaklık almam gerekecek. İnternetten yaptığım araştırmalarda amfiye zarar verirsiniz vs. demişler. Var mı konu hakkında bilgisi olan?


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0000WS0RI?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1



J
2 yıl
Çavuş

Bilgisayarda hoparlör olarak kullanılıp kullanılmayacağını bilmiyorum ancak verdiğiniz ürün linkindeki teknik açıklamalar kısmında amfinin 110 volt şebeke gerilimi ile çalıştığı belirtiliyor. Belli ki amerika pazarı için üretilmiş bir ürün. Avrupada ve bizim ülkemizde evlerimizdeki prizlerde 220 volt gerilim vardır. Bu cihazı fişe taktığınızda amfinin devrelerini yakabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam çok sağolun şimdi farkettim. İptal edeceğim siparişi. Sizin önerdiğiniz bir amfi var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @janset1604
J
2 yıl
Çavuş

Maalesef. Hic anlamam bu islerden cok uzagim muzisyenlige. Guncel uretim olan urunlerin hemen hemen hepsi hem 110 hem de 220 volt ile calisacak sekilde uretiliyor. Bu urun oyle midir degil midir bilmiyorum. Teknik detaylar kismindaki 110v kismi dikkatimi çektiği icin uyarmak istedim. Belki de saglam calisir sorun olmaz ancak dedigim gibi bu dünyadan cok uzak olduğum icin cihazlar hakkinda bir bilgim yok.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

eyvallah hocam. Dikkat etmeniz bile güzeldi. Alternatif bulacağım ben. Hayırlı akşamlar dilerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @janset1604
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.