Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Volkswagen'den çılgın Golf!
M
10 yıl
Er
Konu Sahibi

VolKSWAGEN 'in çılgın tasarımlarına Golf GTI da katıldı. Güçlü duruşu ile sağladığı konforla yeni Golf GTI sizide etkileyecektir.

Volkswagen'den çılgın Golf!

100 kilometreye sadece 3.9 saniyede çıkan Volkswagen'in en yeni Golf'ü 3.4 milyon sterlinlik maliyetiyle dudak uçuklattı. Standart bir Golf GTI'dan 2 kat daha fazla güce sahip olan Volkswagen Golf Design Vision GTI, 300 kilometrelik üst hız sınırı ile dünyanın en hızlı arabalarıyla yarışıyor. Golf Design Vision GTI klasik Golf GTI'a kıyasla daha geniş ve daha güçlü durdurma gücü olan tekerleklere ve 20 inç alaşımlı jantlara sahip. Volkswagen Golf Design Vision GTI, 3.4 milyon sterlinlik Golf fiyatıyla standart bir Volkswagen Golf GTI'ın tam 125 katına tekabül ediyor. Wolkswagen'in Golf Design Vision GTI'ı üretme gibi bir planı olmasada yeni nesil Golflerin ondan ilham alabileceği belirtiliyor.

Yeni Golf GTI'ın eşsiz tasarımını sizde merak etmiyor musunuz?

Tıklayın ..

Videoyu izlemek için tıklayınız



N
10 yıl
Yarbay




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.