Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
763
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Voidu indiriminde bu ürünü steamde kullanamazsınız olayı??
-
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşalr voiduda oyun 80 liraya düşmüş ancak bi not dikkatimi çekti.Bu ürünü steamde kullanamazsınız diyor.Yani nasıl oluyor bu ben steam olmadan nasıl oyanyacağım oyunu?Steamsiz gta 5 mi olur??



B
9 yıl
Moderatör

Olur. Dota 2 gibi Steam'e özel oyunlar harici hiçbir oyun için Steam şart değildir.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

R
9 yıl
Binbaşı

Ben de merak ediyorum. Steamsiz GTA V olmaz mı cidden? Online oynarken steam kullanıcılarıyla paslaşamıyor muyuz yani?
Başka serverlarda mı oynuyoruz? Az oyuncu felan mı var?
BU soruların cevapları var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Teğmen

Bende kararsız kaldım. Steam ile Social Clup arasında fark neki ? ona göre satın almayı düşünüyorum. 82 tl çok iyi bir fiyat


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

GTA V Steamworks olan bir oyun değil doğal olarak Steam'de aktifleşmez o keyler. R* Social Club kullanırsınız ki çok karın ağrısı bir sistemi yok.



M
9 yıl
Yarbay

Amma taktınız steame. Kütüphanede görünmesi dışında hiçbir avantajı yok steamin. Bahsettiğiniz sitede RGSC kodu olarak satılıyor. Ve steam kullanıcıları ile aynı anda oynayabilirsiniz. Steamin tek farkı iki oyun fiyatına satılması ve kütüphane.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 25 Eylül 2015; 10:20:22 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
9 yıl
Teğmen

Ne büyüttünüz şu konuyu yaa. Steamsiz gta 5 olurmuymuş soruya bak. Olur kardeşim olur. Steam ne sanki. Steamden almazsan gta 5 oynuyor yazmaz arkadaşlarına hava atamazsın(bunun neyi hava onuda anlamadım) ve kütüphanede gözükmez. Üstelik kazık fiyata alırsınız. Hem steamden alırsanız iki program çalıştırmak zorundasınız. Hem steam hem rgsc. Gerçi performansa çok etkisi olmaz ama yinede çift program lazım. RGSC ile steamin tek farkı steamin kütüphanede gözükmesi. Başka hiçbir artısı veya eksisi yok. Aynı oyun, aynı kişiler, aynı arabalar, aynı harita. Rgsc ve steam oyuncuları aynı anda aynı serverde oynayabilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yüzbaşı

Steamden almıştım birazda daha beklesem burdan ucuza almıştım :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.