Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
1001
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Vivo X90 Pro+ kamerasıyla iPhone 14 Pro'yu solladı (2. sayfa)
Z
geçen yıl
Binbaşı

Bu fotoğraflar arasındaki farkları göremeyenler veya neye bakmaları gerektiğini fark edemeyenler için iki cihaz da fazla aslında. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Çetooooo
D
geçen yıl
Yarbay

iphone bariz fark var kıyaslamaya bile değmez göremeyen gitsin gözlük alsın kendisine.




D
geçen yıl
Yarbay

Motosikletli fotoda iphone bulutu gösterememiş :D



D
geçen yıl
Yarbay

Motosikletli fotoda iphone bulutu gösterememiş :D




D
geçen yıl
Yarbay

Ne iphonu ya. Benim birader Xiaomi Mi10 T pro kullanıyor. Dün Media Markette oradaki görevliyle beraber test ettik.Ayni noktaya odaklayip çektik. Eleman şok oldu zaten,ayrıca da mort oldu(iphone faybonu kesin) Mi 10 T pro ezdi geçti. Fotoya zoom yapinca 14 Pro Max detayları kayiplara karıştı.oysa Mi10 T pro da mükemmel netlik vardı. Başladi sallamaya eleman..yok bu kamera ayarli değil..yok senin foto işleme modun mu açık hahaha...tam bi komediydi. Lem zaten otomatik ayarda çektik ikimiz de..İşte halk ne demiş. Yigidi öldür ama hakkını yeme. Çin telefonları zaten İphonu yıllardan beri ezip geçiyo kamera konusunda. Bunu kafanıza sokun Fanboylar. :)))))



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen yıl
Er

27MP kamerayla 12MP kamerayı kıyaslayıp 27'yi daha mı detaylı buldunuz? Çok şaşırdım. Iphone'un avantajı istikrarlılığından geliyor. Her türlü koşulda iyi bir fotoğraf elde ediyorsunuz, genellikle xiaomi vb. markalarda koşullar değiştikçe çıkan foroğrafın kalitesinde daha fazla oynama oluyor. Sadece detay anlamında değil, dinamik aralık, satürasyon, beyaz dengesi, exposure vs. Ayrıca iphoneun lensleri aynı şekilde kalibre edilmiş. Xiaomi de lens değiştirince beyaz dengesi ve satürasyon aynı mı bak bakalım, gece video çekimini de kıyaslasaydınız kimin mort olacağı belli, s22U yı bile solluyor 14pm gece videosu. Bunları 10t proyu kötülemek için söylemiyorum ama burda kimin fanboy olduğu belli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
H
geçen yıl
Yarbay

apple mazasından iphone 14 pro max almaya gidiyorsun 4 ay sonra alıyosun
bide 40-50 bin verdin bekle babam bekle sonra sen beklerken bi telefon çıksın senin eline alamadığın telefondan daha iyi kamara çıksın.




C
geçen yıl
Binbaşı

vivoda gök yüzü mor. tamam fon reklam falan da kör de değiliz be kardeşim




D
geçen yıl
Yarbay

Iphone fotoğrafta geçileli 10 sene oldu. Yeni birşey değilki. Sıkıntı videoda geçilemiyor olması. Bunu henüz başaramadı android.




C
geçen yıl
Teğmen

ekrem duymasın atar işten seni




J
geçen yıl
Onbaşı

Reiss



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
geçen yıl
Yarbay

Resmi olarak gelmeyecek olması kötü.



A
geçen yıl
Yarbay

istediği kadar iyi çeksin iphone fiyatına telefon satmasında mantık olamaz.onca parayı millet sadece kameraya vermiyor.doğru düzgün distribütörü,teknik servisi,yedek parça bulma garantisi olmayan,yazılımı sorunlu ve geç güncelleme alan,premium ekosistemi (saat,kulaklık) olmayan bir telefon vivo.ayrıca dünyanın en ucuz mühendislerine sahip Çin'liler amiral gemisinde de bu fiyatların çok çok altına kar edebilir.mevcut eksiklerini geliştirmek için bir yeterli yatırımı yapmadan apple ve samsung'la aynı fiyatı çakmak açgözlülüktür.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Aralık 2022; 23:51:15 >

U
geçen yıl
Yarbay

fotograftan anlamadığın için saçmalamışsın ki...




Bu mesajda bahsedilenler: @Mutlu.Dal.95
W
geçen yıl
Yarbay

Valla resimlere bakınca güneşten dolayı pozlama hariç her yerde iphone daha kaliteli sonuç vermiş. Onu da belirtildiği gibi özel kaplaması saysinde başarmış. O lense yazık etmiş vivo resmen..
Not:Samsung kullanıcısı