meraba arkadaşlar ben geçenlerde vista ultimate x64 indirdim ve dvdye bastım.bilgisayarıma dormat atmak istiyorum ama sistem başlarken cdyi okumuyor ne yapabilirm.yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
biostan pcyi cdden başlat eğer yine olmuyorsa elindeki xp ile başlta bide onda cdyi okuyor vistada görmüyorsa vista dvdsi yalanmış ;) cd rom jumper ayarlarınada bakmanı tavsşye ederim ama
arkadaşlar cd rom jumper ayarlarını yaptım zaten.sorunum dvdye bastığım dosyaları pc okumuyor sitem başlangıcında ve dvdye neroda veri dvdsi yarat diyerek kurulum dosyalarını attım.windows açıkkende setup hiç çalışmıyor.bu sürüm sizin kullandıınız sürümle uyuşmuyo diye bi hata veriyor.teşekkürler..
Yukarıda çözümü verilmiş olan soruna küçük bir ekleme yapmakta fayda var. ".iso" dosyalarını imaj olarak yazdırıken de CD/DVD yazdırma programımızdan en düşük hızı seçmek yararımıza olacaktır. Yüksek hızda yazılan ".iso" dosyaları sorun çıkartabiliyorlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.