Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1905
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Virüs Girmeyen İşletim Sistemi İstermisiniz? 1 Senelik Ücretsiz Şifre
E
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Virüs Giremeyen Windows İşletim Sistemleri
< Resime gitmek için tıklayın >

Türkçe Antikor, Arf Teknoloji bünyesinde bulunan, ülkemizde güvenlik yazılımı alanında virüs tehditlerine karşı yazılmış ilk ve tek bağışıklama ve üst düzey güvenlik programdır.

Uzunca bir süreden beri Windows işletim sistemlerinde çalışan uygulamalar üzerinde çaışma yürütüyorduk. Dünyadada MIT Üniversitesi başta olmak üzere birçok uluslararası firma ve üniversiteninde bu konuda çalışma yürüttüğünü biliyorduk.

Öncelikle bir uygulamanın kendi kendisini virüslerden kurtarmasını, bozulmalara karşı kendisini onarması üzerinde çalışmalarda bulunup bunu % 100 başarı ile sonlandırdık. Yani temel mantık itibari ile bir uygulamanın herhangi bir güvenlik yazılımına ihtiyaç duymadan kendisini koruyabilmesini geliştirdik. Örnek verecek olursak; siz bir program yazdınız ve programınızda virüslerden kaynaklanacak bozulmalar, hacklenme, cracklenme, debug edilme riskinin ortadan kalmasını istiyorsunuz. Bunu sağlamak için bizim geliştirdiğimiz teknolojiyi kullanmanız yeterli olacaktır. Evet ilk okuduğunuzda imkansız gibi görünen, uluslararası büyük firmaların, dünyanın sayılı üniversitelerindeki uzmanların yapamadıklarını biz gerçekleştirdik.

Daha sonra bu gerçekleştirdiğimiz teknolojiyi Windows İşletim Sistemi uygulamaları için geliştirme kararı aldık. Şu ana kadar XP, Vista ve Server 2003 işletim sistemi uygulamalarını virüslerden etkilenmeyecek hale getirdik.

En bilinen Windows uygulamalarından explorer.exe yi virüslerden zarar göremeyecek şekilde geliştirip, konuyula ilgili sunumu Microsoft Türkiye‘den Mehmet Üner ve Necip Özyücel Beylere gönderdik.

Konuyla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen herkese zaten gerekli sunumlarımızıda yapmaktayız.

Sonuç olarak, çok zor, imkansız, kimse yapamaz denilen şeyi yaptık. Türk yazılımı adına gururluyuz. Çok yakın zamanda Windows Mobile ve Windows 7 ler konusunda da gelişmelere şahit olacaksınız.

Sistem kaynaklarını tüketen yazılımlar, çok yakında yerini bizim literatüre soktuğumuz “Nesne Esaslı Koruma” lara bırakacaktır. Çünkü Nesne Esaslı Koruma, sisteme ek bir yük getirmediği gibi aynı zamanda uygulamaların kendi kendini korumasını ve onarmasını sağlamaktadır.

İddamızın ve yaptığımız işin yazılım alanında farklılıklar yaratacağı inancıdayız. Konu ile ilgili görüş ve önerileriniz bizler için çok değerli.
Erkan Demirkan



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

M
14 yıl
Yarbay

Bu yazılım ile ilgili bir başlık mevcut.Ayrıca çeşitli forumlarda çıkan söylentiler nedeni ile bu programın şu an kullanılmasını önermiyorum.Şahsınıza almayın ama program henüz patentli değil ve ne olduğunu tam bilmiyoruz.O yüzden konunuzu kilitliyorum.

http://forum.bilisimruzgari.com/index.php?topic=30556.0

Mevcut Konu Başlığı :http://forum.donanimhaber.com/m_33130618/tm.htm



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.