Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
775
Tıklama
0
Öne Çıkarma
vestel tv arızası yardım lütfen ?
F
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bende şu an 72 ekran vestel bir televizyon var 1999 yılında almıştım siyah kasa tv iyi calışıyor du ama benim sorunum bu tv yi uydu alıcısıyla kullanıyorum uydu alıcısının cıkısını RGB yapınca bir süre sonra görüntü titremeye başlıyor CVBS yaptımmı görüntü normale biniyor ama kalite tabiki düşük olayı öncelikle uydu veya kablodan sandım aynı kablo ve uyduyla başka tv denedim hicbir sorun olmadı nedenin tv oldugunu anladım şimdi tamir parası tv nin parasını gecer nedeni bilen hangi entegre yada devre elemanından kaynakldığını bilen yada başka sora bilecegim biryer varsa yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılarımla.



B
19 yıl
Yüzbaşı

receiverin yayınını tunerden mi yoksa scarrtan mı giriyosun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl
Er

tuner çok uyduruk ondandır mutlaka vestel tv ler oseneler çok iyi değildi şimdi tabiki yabancı markalar la rakip senin sorunun mutlaka tunerdir arkadaş bunu değiştirebilirsin uydurabiliyosan sony tuneribul



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.