Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
91
Cevap
6897
Tıklama
80
Öne Çıkarma
Cevap: Veryansın TV yayınladı. Tekkede sarıkla namaz kılan Amiral kim? (Sarıklı Amiral İhraç Yolunda) (4. sayfa)
C
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Cemaat ve tarikatçıları 'onlar dindar müslüman' olarak lanse edip bu rezaleti aklamaya çalışan işid kafalıları elbette görüyoruz.Neymiş bu durumu eleştirerek dindar müslümanlara düşmanlık besliyormuşuz.Hadi oradan.Açık açık işid,taliban,el kaide zihniyetinde olduğunuzu itiraf edin de 'dindar' kılıfının arkasına saklanmayın.

Camiye giden askerlere kimsenin birşey dediği yok.Sorun tarikat ve cemaatlere mensup olunması.Tarikata ve cemaate mensupsan 'Türkiye Cumhuriyetine' ve onun kanunlarına mensup değilsin demektir.Aklını tarikat ve cemaat liderine kiralamışsındır onun emrinden dışarı çıkamıyorsun demektir.Bu ülke koskoca generallerin ilkokul mezunu bile olduğu şüpheli bir cemaat liderinin emriyle kendi halkına,polisine ve askerine ateş açtıdığını,meclisi bombaladığını gördü.Buna rağmen gelip hala daha laf ebeliği yaparak bu rezaleti savunanlar niyetlerini gizleyenlerdir.Çıkın açık açık deyin işid,taliban,el kaide kafasında olduğunuzu neden gizliyorsunuz kendinizi?

Bundan on yıl önce bakın sadece on yıl önce 2011'de TSK'da yükselen fetöcüleri eleştirdiğimizde onların tayfa ''Alınları secdeye değdiği için mi karşısınız?'' diyerek algı kasıyordu.Hayır alınları secdeye değdiği için değil cemaate mensup oldukları için karşıydık.Şimdi de diğer cemaat ve tarikat trolleri gelmiş ''Namaz kıldığı için mi karşısınız?'' diyerek algı kasıyor.Aynen aynı şeyin laciverti durum.

İlerde devlet bu paşanın mensubu olduğu tarikatı veya cemaati 'terör örgütü' ilan ettiğinde acaba devletinin mi yanında olacak yoksa mensubu olduğu tarikatın ve cemaatin mi?İşte mesele tam olarak budur.

Dahası din ve devlet işlerinin beraber nasıl yürüdüğünü görmek isteyen Afganistana,Pakistana vs bakabilir.Bu kafaların iktidarı ele geçirdiği yerde ot bitmediğininin en büyük kanıtı bu iki ülkedir.Hiç mi istisna olmaz?Bir de gelip algı kasıyorlar...
Forumda bile bu zihniyette çok üye var. Dediğin gibi hepsine sorunca "dindarım" diyorlar ama mesajlarına bakınca ne oldukları çok net anlaşılıyor. Forumdaki Atatürk, cumhuriyet düşmanlarının çoğu bunlardan oluşuyor zaten.

Bir de bunlar devamlı başkalarına iftira, yalan falan söylüyorlar açıkça. Birkaç örnek gösterip genelleme yapıp saldırıyorlar ama kendilerine aynısı yapılırsa "o bizden değil, bizi temsil etmiyor" falan diyorlar.

Bunlar şimdi "fetö dini tarikat değil, abd örgütüydü zaten" falan diyorlar ama geçmişte "hocaefendimize fetö diyemezsin, sen din düşmanısın" diyenler de gene bunlardı. Şimdi savundukları tarikatlardan biri ileride bu duruma gelirse aynı şeyleri diyecekler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Yüzbaşı

Alayı işid,el kaide ve taliban gibi daha radikal kökten dincileride destekliyor da bunu açık açık söylemeye henüz cesaret edemiyorlar.İmkan olsa burada açık açık bunları da savunacaklar ama onun yerine 'dindar insanlar' kalıbını kullanarak niyetlerini gizlemeye çalışıyorlar.Bunlara göre tarikat ve cemaatlere gidenler 'dindar' gitmeyenler ise değil.Bunlara göre camiye giden birisinin imanı bile gerçek değil.Zira bunlara göre Türkiye Cumhuriyeti bir laik devlet olduğu için ve camilerde bu devletin kurumu olan diyanetin atadığı imamlar tarafından idare edildiği için bu imamların arkasında namaz kılanların namazlarının dahi geçerli olmadığını savunurlar.Hatta imam hatipler ve ilahiyat fakülteleri bile bunlara göre islama zarar veren kurumlar.İslamı öğrenmek için tarikatlara ve cemaatlere katılmanın şart olduğunu söyleyen hoca görünümlü yobazların youtube gibi yerlerde çokça boy gösterdiğini sizde görmüşsünüzdür.

Yani bunlar için gerçek müslüman tarikatlara ve cemaatlere katılandır.Bunlardan bağımsız müslüman olamazsınız.Bu nedenle tarikatları ve cemaatleri eleştirince bunlar hemen ciyaklamaya başlar 'dindar insanlara hakaret ediyorsunuz' diye.Zira adamların beyinleri yıkanmış.Bunlar için tarikatlar gerçek islamın temsilcisi bunlara katılanlarda gerçek müslüman.Ötesi yok.

Önceki yorumumda da belirttim.Bundan çok değil sadece on yıl önce fetöcüleri eleştirdiğimizde de onların tayfa 'alnı secdeye değiyor diye karşısınız','müslüman oldukları için onları beğenmiyorsunuz' gibi laflarla ortalığı karıştırırlardı.Bunlarda aynı şeyin laciverti işte...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Mart 2021; 2:17:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
K
3 yıl
Yüzbaşı

İrticanın baş düşmanı olması gereken kurumun düştüğü hale bak. Cumhuriyeti iç ve dış düşmanlardan kim koruyacak? Kime güveneceğiz artık?



E
3 yıl
Yarbay

Ne kadar üzülsekte mağlesef göz göre göre Atatürk her yerden siliniyor. Kahrolmamak elde değil :(



M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

Saçmalamışsın. Neye cevap vereyim bilemedim. Amiral rütbesine sahip biri namaz kilamaz diye bir kanun mu var ne zoruna gidiyor?

Alıntıları Göster
Korumalı profil, bu konuda sadece namazı cımbızlamış. Tebrikler.



S
3 yıl
Yüzbaşı

yeni fetöcükleri türeten yine kendileri



D
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Çok açık ve net söylüyorum. Askeriye giderse ülke gider. Bu işin şakası yok.
Askeriye giderse mi?

Sana iki tavsiyem var, ülkemizdeki geçmiş darbeleri kimin yaptırdığını araştır, ve imzamdaki Şok Doktrini isimli kitabı mutlaka oku.



W
3 yıl
Yarbay

Yakında milli savunma bakanı yaparlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
3 yıl
Yüzbaşı

Müslüman muhalifler size gtümle gülüyorum. Sen bu ayeti söylersin onlar da başka ayet, hadis bulur kendilerini haklı çıkarır. Güç onlarda nasılsa..
Müslüman aklını değil islam kaynaklarını kullanır. Mesela spermin göğüsten geldiğini kuzenle evlenmenin sakıncasız olduğunu, karısını dövmenin doğru olduğunu, deve sidiğinin şifalı olduğunu kabullenir. Birini bile inkar edemez.
Sonuç olarak aklını, mantığını kullanmayı reddeden. 7. yy Arap ideolojisini temel alan insanlara laf anlatılmaz, barış içerisinde yaşanmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nerd Miner
D
3 yıl
Binbaşı

Kimse kusura bakmasın ama Atatürk'e küfür eden keşke yunan galip gelseydi diyen adamı ziyaret eden generali nasıl terfi ettirdiler ve kimsenin gıkı çıkmadı ise yine değişen bir şey olmaz bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Masonluk denen terör örgütünün, devletin bütün kılcallarına ve özellikle orduya sızdığı, idaresini ele geçirdiği, mason olmayanın orduda yükselemediği dönemleri çok özlüyor bu arkadaşlar. Bütün feryatları bundan. Malum fetö örgütlenmesi de a'dan z'ye masonik bir yapılanma. Yöntem, taktik, kamuflaj herşey aynı. Masonluğun Türkiye'de toplumda olumlu bi karşılığı olmadığı için böyle bir yüzle çıkmayı tercih ettiler.

Devlet televizyonunda masonluğun kirli yüzü, nasıl bir istihbarat yapılanmalı, dış destekli çete olduğu dizilerle, programlarla anlatıldıkça bu arkadaşların beti benzi atıyor. Sahte suretlerle maskelerle yaşayanlar ifşa olunca böyle saldırganlaşmaları normal.
Laik Türkiye Cumhuriyeti nin Türk Silahlı Kuvvetlerine alçakça kumpaslarla sokulan fetullahçı teröristlerin darbe girişimi daha yeni atlatılmış ve hemen sonrasında tasfiye girişimiyle erken emekli edilen şerefli vatansever komutanların yerine getirilen böyle tarikat cemaat yuvalarında arap bedevi kılığıyla resmi TSK üniformasıyla aracıyla poz veren tipleri eleştirenleri, yanlış bulanları mason ilan edeyim dinsizlikle itham edeyim entera basayım göndereyim heh.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 29 Mart 2021; 5:0:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Binbaşı

aynı general bir müzikholda çin cin yapsa ne haber olur nede 5 soru hazırlardınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yüzbaşı

@babus06 olmayan bir şeyle savunma yapmak???? Bir de engellemiş te Allah’ım. Pavyona giden bir amirali emin ol ilk Atatürkçüler parçalar. Siz desteklersiniz ama amiral sizden diye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

TSK'daki Fetöcüler namaz kılmıyordu, çoğu su gibi içki içiyordu, yaşantı olarak kendine Kemalist diyen tiplerden daha çok Kemalistlerdi. Fetö dini bir hareket değil, bir istihbarat örgütüydü. O yüzden heryerevsızdılar. Pazarlanan "güzel" faaliyetlerini görerek oraya doluşan insanlar bu örgüt için sadece figürandır. Böyle namaz kılıyor, sarık takmış, eşinün başı kapalı, dini sohbete gitmiş diye binlerce vatansever subayın vs fişlenip ordudan ihraç edildiği 28 Şubat dönemi, Fetö'nün TSK'daki nüfusunu en çok arttırdığı dönemdir.
Tehlike böyle kimliğini açık edenler, olduğu gibi görünenler değildir. Bi yanlışı olsa zaten anında yakayı ele verir bu durumdaki biri. Asıl tehlike Fetöcüler, Sabetayistler gibi istihbarat bağlantılı takiyyeci, iki yüzlü çetelerdir, örgütlerdir.
başı açık ilerici herkesi ettin fetöcü ellerin(iz) tertemiz ne güzel memleket yav



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

Müslüman için olması gereken bu yeme içme gibi ama malesref bu fetö ve eski ortağı yüzünden şov insanları bölme amacı haline döndü
Tabikide asıl işini bırakıp devletin imkanlarını şahsi işleri için kullananı savunmak abes kaçar bu alkol masalarına gitmek bile olsa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Ülke müslüman varsa bir kötü niyet amel kesersin cezasını. Affetmezsin de.

Namaz kılan insanların peşine düşmek nedir? Yuh artık. Bu .... lar içkiye aleme kumara gidenleri neden haber yapmaz acaba.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.