Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
327
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vatan Bilgisayar Bozuk Telefon Sattı Ne Yapmalıyım
B
2 yıl
Er
Konu Sahibi

08.03.2022 Tarihi 15:30 Civarlarında Vat*n Bilgisayar'dan Poco X3 Pro Markalı cep telefonunu satın aldım 18:00 civarlarında eve gittiğimde telefonu şarja taktım yaklaşık 1 saat sonra baktığımda şarj seviyesi aynıydı telefon şarj oluyor gözüküyordu ancak şarj olmuyordu, bu süreçte telefona sim kartı takılmadı, 19:15 civarlarında telefonu aldığım mağazaya geri döndüm durumu anlattığımda iade yapmıyoruz değişim yapmıyoruz servise göndeririz tarzı pişkin pişkin ifadelere maruz kaldım, sıfır olarak satın , Vat*n Bilgisayar bana ayıplı bir ürün satmıştır, telefonu alırken ekran koruyucusunu da birlikte alıp orada taktırdım kutunun açılımını Vatan Bilgisayar personelleri yaptı kutuda jelatinde yoktu! Daha sonrasında ürünü alıp servise gönderdiler bu süreçte ne yapmam gerekir? Böyle bir tecrübesi olan oldu mu?

< Resime gitmek için tıklayın >



P
2 yıl
Yarbay

Jelatini açık ürün almayın bunlar baskalarinca açılan geri getirilen ya da servisten dönen cihazlar

Büyük marketlere millet koşuyor ama ellerinde çok ürün olduğundan güvenilirlik bakımından köşedeki isportacidan daha güvenilir değiller bu duruma bir kez düşerseniz sizi kimse tanımaz tek göreceğiniz reyon ve servis elemanlarının pis pis siritmalari olur.dogrudan telefon üreticisinin resmi turkiye numarasından iade isteyin.marketteki ekstra sözde hizmetleri almayın reyonda size gülümseyen ve başka markette daha ucuz olduğunu bildiği halde sizden gizleyen kızlara kanmayın erkek elemanlar da az değil tabii gerçek fiyatları bilseniz zaten marketlerin yanından bile bir daha gecmezsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Nisan 2022; 1:24:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.