Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vasat Türk Siyaseti?
H
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu konu üzerine sayfalar dolusu şeyler yazılabilir ve tartışılabilir elbette ama benim canımı sıkan konulardan biriside seçim olacaksa şehir şehir saçma sapan yapılan mitingler.
Ya çok komik bir toplumuz, o kadar geri kalmışız ki muhasır medeniyetlerden.
Ya miting nedir kardeşim, hangi çağdayız?
Ben bu tabloya bakınca bizden cidden bir halt olmaz.
Bu kafayla devam eden bir toplumdan ve sözüm ona o acınası toplumu yönetmeye talip olma iddiası ile yola çıkmış siyaset anlayisindan bu memlekete bir hayır gelmez.
Toplum olarak elestireceksek önce millet olarak trilyonlarimizi hiç eden bu saçma mitingleri eleştirmekle yola koyulmaliyiz.
Ya teknoloji çağındayız artık kardeşim hadi eskiden tamam TV yok imkan yok millete ulaşmak için yapıldı da şimdi bu saçma mitingler neden var?
Mitinglerde farklı ne anlatılıyor?
Ya birtane vicdanlı ve lider sıfatı taşıyan siyasetçi bu olaya el atıp da yazıktır bu milletin parasıni böyle zayi ediyoruz demiyor.
Hepinizden rica ediyorum bu ülkenin hem parasını, hem zamanını israf eden her türlü geri kalmış kafayı eleştirin, onların da ardına takılmayın.
Yine soyluyorum miting meydanlarına milleti toplayan hiçbir adamdan hayır gelmez, yemin olsun ülkesini seven, milletini düşünen, devlet adamı vasfı taşıyan kursak sahibi hiçbir aklı başında insan bu geri kalmış düzenin saçmalıkları ile yola devam etmez eğer cidden bu ülke için birşey yapma hevesi varsa.
Ama nerde...
Beleşten, ye iç gez nede olsa devlet deniz...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 21 Kasım 2021; 1:13:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.